• BIST 9672.8
  • Altın 2501.202
  • Dolar 32.5876
  • Euro 34.8634
  • İstanbul 15 °C
  • Diyarbakır 25 °C
  • Ankara 24 °C
  • İzmir 22 °C
  • Berlin 7 °C

İbrahim Tatlıses'e silahlı saldırı

İbrahim Tatlıses'e silahlı saldırı
Sanatçı İbrahim Tatlıses, Şişli'de silahlı saldırıya uğradı. Uzun namlulu silahla kafasından vuruldu.

fotoibo.jpgSilahlı saldırıya uğrayan İbrahim Tatlıses'in sağlık durumuyla ilgili açıklama yapan hastane yetkilileri, ameliyatı 4,5 saat süren Tatlıses'in hayati tehlikesinin devam ettiğini söyledi. Tatlıses'in 24 saat uyutulacağı ve sol vücut tam yarısının felç olduğu belirtildi. Maslak'ta kimliği belirsiz kişilerin silahlı saldırısına uğrayan İbrahim Tatlıses, Özel Maslak Acıbadem Hastanesi'nde ameliyat edildi. Hastaneden resmi açıklama yapılana kadar Tatlıses'in durumuyla ilgili bilgiler Tatlıses'in yakınları ve sanatçı arkadaşları tarafından verildi.

Başhekim: Hastaneye geldiği ilk noktadan daha iyi durumda

Maslak Acıbadem Hastanesi Başhekimi Çağlar Çuhadaroğlu, silahlı saldırı sonucu ağır yaralanan İbrahim Tatlıses'in hayati tehlikesinin devam ettiğini ancak sanatçının, hastaneye ilk geldiği noktadan daha iyi durumda olduğunu bildirdi. Çuhadaroğlu ve ameliyatı gerçekleştiren doktorlar, hastane girişinde basın mensuplarına açıklamada bulundu. Tatlıses'in beyin zarında ve beyninin içinde yaralanmadan dolayı kanama meydana geldiğini belirten Çuhadaroğlu, ilk önce bu kanamayı durdurduklarını, daha sonra da bir bütün halinde operasyon gerçekleştirdiklerini söyledi.

26420

İddialara göre, ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses, Şişli'de saat 00.00 sıralarında kimliği belirsiz şahısların silahlı saldırısına uğradı. Uzun namlulu silahlarla uzun mesafeden gerçekleştirilen saldırıda Tatlıses ile yanında bulunan ve yardımcısı olduğu belirtilen İpek Çakıcı da yaralandı.

Tatlıses ve Çakıcı, ilk olarak Özel Levent Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralılar, buradan ambulansla Özel Maslak Acıbadem Hastanesi'ne sevk edildi. Sevk sırasında Tatlıses'in korumaları görüntü almaya çalışan basın mensuplarına saldırdı. Acıbadem Hastanesi'nde ameliyata alınan İbrahim Tatlıses ve İpek Çakıcı'nın durumlarının ağır olduğu öğrenildi.

Olay yerini emniyet kordonuyla çeviren polis, detaylı delil araştırması yaptı. Olay yerinde çok sayıda uzun namlulu silaha ait mermi kovanları bulundu. Polis, saldırıyı gerçekleştiren ve siyah bir otomobille kaçan failleri yakalamak için çalışma başlattı.

HAYATİ TEHLİKESİ DEVAM EDİYOR

Maslak Acıbadem Hastanesi Başhekimi Çağlar Çuhadaroğlu, silahlı saldırı sonucu ağır yaralanan İbrahim Tatlıses'in hayati tehlikesinin devam ettiğini ancak sanatçının, hastaneye ilk geldiği noktadan daha iyi durumda olduğunu bildirdi.

Çuhadaroğlu ve ameliyatı gerçekleştiren doktorlar, hastane girişinde basın mensuplarına açıklamada bulundu.

26419

Tatlıses'in beyin zarında ve beyninin içinde yaralanmadan dolayı kanama meydana geldiğini belirten Çuhadaroğlu, ilk önce bu kanamayı durdurduklarını, daha sonra da bir bütün halinde operasyon gerçekleştirdiklerini söyledi.

Kurşunun, Tatlıses'in başına arkadan girip önden çıktığını ve sağ kafa kemiğinde kırık oluşturduğunu kaydeden Çuhadaroğlu, sanatçının vücudunun bir bölümünün felç kalabileceğini belirtti.

Çuhadaroğlu, sanatçının son durumunun değerlendirilmesi için ilerleyen zamanda tomografisinin çekileceğini ifade ederek, şu anda kesin bir şey söylemenin mümkün olmadığını kaydetti.

Sanatçıya kaç kurşun isabet ettiğinin Adli Tıpın incelemesinin ardından ortaya çıkacağını dile getiren Çuhadaroğlu, Tatlıses'in 24 saat süreyle uyutulacağını, durumunun bu şekilde değerlendirileceğini söyledi. Çuhadaroğlu, Tatlıses'in burun bölgesinde de kurşun izleri olduğunu kaydetti.

TATLISES'İN OTOMOBİLİ EMNİYETE GÖTÜRÜLDÜ

Ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses'in içerisindeyken silahlı saldırıya uğradığı otomobil, detaylı incelenmek üzere emniyet otoparkına götürüldü.

Tatlıses'in silahlı saldırıya uğradığı ve hastaneye kadar götürüldüğü otomobil, olay yerindeki ilk incelemelerin ardından emniyet otoparkına götürüldü. Çekiciyle otoparka alınan otomobilin plakasının ve kurşun isabet eden yerlerinin kapatıldığı görüldü. 

Sanatçı İbrahim Tatlıses'in başından uzun namlulu silahla ağır yaralandığı haberini alan sanat dünyasından çok sayıda ünlü hastaneye koştu.

Ağır yaralanan Tatlıses, Maslak'taki Acıbadem Hastanesi'ne kaldırılmıştı. Sanatçının kötü haberi alan yakınları hastaneye akın etti. Eski eşi Derya Tuna, hastane önünde sinir krizleri geçirdi. İbrahim Tatlıses'in oğlu İdo Tatlıses de hastaneye gelenler arasındaydı. Sanat camiasından da birçok ünlü Tatlıses'i yalnız bırakmadı. Gelenler arasında Mehmet Ali Erbil, Hakan Altun, Hüsnü Şenlendirici ve Ferhat Güzel de bulunuyor.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış
    ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÖNE ÇIKANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İlke Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0532 261 34 89