• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 23 °C
  • Diyarbakır 29 °C
  • Ankara 28 °C
  • İzmir 24 °C
  • Berlin 11 °C

Haydarpaşa Garı'nda yangın çıktı

Haydarpaşa Garı'nda yangın çıktı
Haydarpaşa Garı'nın çatısında yangın çıktı. Olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Kontrol altına alınan yangını soğutma çalışmaları devam ediyor.

Tarihi Haydarpaşa Tren Garı'nın çatısında yangın çıktı. Yangını söndürme çalışmaları sürüyor.

Alınan bilgiye göre, Tarihi Haydarpaşa Tren Garı'nın çatısında saat 15.30 sıralarında henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı.

Yangına Üsküdar ve Kadıköy itfaiye ekipleri müdahale ediyor. Yangını söndürme çalışmaları devam ediyor.

22861

İTFAİYE YANGINA MÜDAHALE EDİYOR

Haydarpaşa Tren Garı'ndaki yangına müdahale etmeleri için Anadolu yakasındaki bütün itfaiye gruplarının takım ve müfrezelerini çıkartmaları istendi.

Yapılan telsiz anonslarında, trafiğin tamamen kilitlendiği ve itfaiye araçlarının olay yerine gidemediği belirtiliyor. Anonslarda, Anadolu yakasındaki bütün itfaiye gruplarının yangına müdahale için takım ve müfrezelerini çıkartmaları duyurusunda bulunuldu. Bu arada denizden de yangına müdahale edilmeye başlanırken, havadan müdahale edilmesi için de girişimlerde bulunuluyor.

22862

İTFAİYE DENİZDEN MÜDAHALE BAŞLADI

Kadıköy Belediye Başkanı Selami Öztürk, Haydarpaşa Tren Garı'ndaki yangına denizden de müdahale yapıldığını bildirdi.

Öztürk, yaptığı açıklamada, çalışmaları takip ettiğini ancak yangının çıkış nedeniyle ilgili henüz kendilerine bilgi gelmediğini ifade etti. Yangına denizden müdahalenin başladığını kaydeden Öztürk, şunları söyledi:

''Karadan gelen itfaiye yetersiz kalınca denizden müdahale başladı. Denizden de şu anda müdahale ediliyor. Çatı katından sonra dördüncü kat da yanmış durumda. Dördüncü kattaki yangın kontrol altına alınmış durumda zannediyorum. Hem denizde hem karada bütün trafik durduruldu. Şu anda yaralı ya da can kaybı konusunda net bir bilgi.''

22863

YANGIN KONTROL ALTINA ALINDI

Haydarpaşa Tren Garı'nın çatısında çıkan yangın, kontrol altına alınmaya başlandı. Karadan ve denizden yapılan müdahaleler sonuç verdi.

Kadıköy Haydarpaşa Tren Garı'nda çıkan yangın korkulu dakikalar yaşattı. Henüz çıkış nedeni bilinmeyen yangın, hızla büyüdü ve kontrolü güçleşti. Bina yüksek olduğu için itfaiye ekipleri, yangına müdahalede güçlük çekti. Ekipler 52 metrelik merdivenlere çıkarak su ve köpük sıkarak yangına müdahale etti. Ayrıca denizden 2 itfaiye gemisi de yangına su ile müdahale ediyor. Çevre ilçelerden de itfaiye ekipleri, Kadıköy'e geldi. Yaklaşık yarım saat süren yangın, yoğun çabaların ardından kontrol altına alınmaya başlandı.

22864

BAŞBAKAN HAYDARPAŞA HAKKINDA BİLGİ ALDI

Demokratik açılım toplantıları kapsamında rektörlerle bir araya gelen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın, toplantının kapalı oturumu devam ederken, İstanbul'daki garda meydana gelen yangınla ilgili anlık bilgiler aldığı öğrenildi.

Başbakanlık Dolmabahçe ofisinde rektörlerle bir araya gelen ve kapalı oturumda toplantıyı devam ettiren Erdoğan'ın toplantı esnasında Haydarpaşa Garı'nda çıkan yangın ile ilgili kurmaylarından bilgi aldığı öğrenildi. Başbakanlık yetkilileri Büyükşehir Belediyesi ve itfaiyenin gereken çalışmaları yapmaya devam ettiğini belirtirken, rektörlerle toplantı halinde olan Başbakan Erdoğan'a da an be an bilgilerin aktarıldığını iletti.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış
    ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÖNE ÇIKANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İlke Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0532 261 34 89