• BIST 10267.09
  • Altın 2407.339
  • Dolar 32.2208
  • Euro 34.7162
  • İstanbul 9 °C
  • Diyarbakır 9 °C
  • Ankara 7 °C
  • İzmir 14 °C
  • Berlin 11 °C

Fatih Erbakan AK Parti'ye yüklendi

Fatih Erbakan AK Parti'ye yüklendi
Saadet Partisi Genel İdare Kurulu Üyesi Dr. Fatih Erbakan, AK Parti hükümetine yüklendi. İşte ayrıntılar...

SP Samsun Gençlik Kolları tarafından düzenlenen Gençlik Şöleni'ne katılan Saadet Partisi Genel İdare Kurulu Üyesi Dr. Fatih Erbakan, AK Parti hükümetine yüklendi.

Saadet Partisi Samsun Gençlik Kolları tarafından Canik Kültür Merkezi'nde yapılanan Gençlik Şöleni'ne konuşmacı olarak Saadet Partisi Genel İdare Kurulu Üyesi Dr. Fatih Erbakan katıldı. Salonunu dolduran partililer Erbakan'a sevgi gösterisinde bulunup büyük ilgi gösterdiler.

"Milli Görüş lideri babamın sizlere selamını getirdim" diye sözlerine başlayan Fatih Erbakan'ın konuşması "Mücahit Erbakan" diye sloganlarla kesildi. Zonguldak'ta hayatını kaybeden maden işçilerine Allah'tan rahmet dilediğini belirten Erbakan, "Milli Görüşçü olmak 4 fakülte bitirmek gibidir. Milli Görüş çok önemli bir görüştür.Yıllardır her platforma, her yerde söylüyor ve anlatıyoruz. Milli görüşçüyüm demek manasını bilen için en büyük bahtiyarlık ve mutluluktur. Milli görüşçü olduğumuz için ne kadar Allah'a şükretsek azdır" dedi.

Konuşmasında Milli Görüş ve diğerleri arasındaki farkı anlatan Erbakan, "Milli Görüş ile diğerleri arasında fark var. Bu farkı ortaya koymak özellikle AK Parti ile Saadet Partisi arasındaki farkı anlayamayanlar içindir. Bu farkın açıkça ortaya konulması lazım.Diğerleri ise batı taklitçileridir. Bunların içine Milli Görüş'ün dışında olduğu için bugünkü AK Parti iktidarı da dahildir.Milli Görüş'e sahip olmadıkları için bugünkü iktidar sahipleri de iktidara gelirken, milletimize bazı sözler verdiler.

İktidara geldiklerinde güçlünün ve ezenlerin yanında yer almayacaklarını, tüm dünyadaki mazlumların haklarını koruyacaklarına dair söz vererek iktidara geldiler. Fakat maalesef göreve gelince İsrail'e stratejik dostumuz dediler. Her ne kadar Davos'ta birtakım çıkışlar yapsalar da bu çıkışlar Saadet Partisi ve Milli Görüş sayesinde yapılmıştır. Birtakım çıkışlar yapmalarına rağmen bugün iktidarda bulunanlar, Filistindeki Müslümanlara kök söktüren bir İsrail Cumhurbaşkanı'nı Cumhuriyet tarihinde ilk defa Türkiye Büyük Millet Meclisi'ne gelip konuşma yaptırdılar ve alkışladılar. Bugünkü milletvekillerinin bir kısmı Türkiye-İsrail Dostluk Grubu'nun üyesi oldular.Bununla da yetinmeyin milyarlarca dolarlık mayın temizleme ihalelerini ve savunma ihalelerini İsrail'e vermekten çekinmediler. Dış politikada daime güçlülerin ve ezenlerin yanında yer aldılar. Irak'ı kana bulayan ABD askerlerine ülkemizi açtılar. Ülkemizdeki askeri üstleri açarak bir milyondan fazla Iraklının ölümüne sebep oldular. Tamamen ABD'nin istekleri doğrultusunda Ermenistan sınırlarını açmak için ellerinden geleni yaptılar" dedi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış
    ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÖNE ÇIKANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İlke Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0532 261 34 89