• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 14 °C
  • Diyarbakır 21 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 15 °C
  • Berlin 6 °C

Fadime Şahin yıllar sonra ortaya çıktı

Fadime Şahin yıllar sonra ortaya çıktı
28 Şubat postmodern darbesinin aktörlerinden Fadime Şahin yeni kimliğiyle İstanbul Bahçelievler'de ortaya çıktı.

28 Şubat postmodern darbesinin aktörlerinden Fadime Şahin yeni kimliğiyle İstanbul Bahçelievler'de ortaya çıktı. T.A.Y. ismini alan Fadime Şahin'in annesi ve kardeşleriyle yaşadığı, ikiz çocuğu olduğu öğrenildi.

28 Şubat postmodern darbeye giden süreçte, sahte şeyh Müslüm Gündüz'le ilişkisi, medya tarafından Refahyol'a karşı kamuoyu oluşturmak için kullanılan Fadime Şahin yıllar sonra ortaya çıktı. Adını T.A.Y. olarak değiştiren Fadime Şahin'in İstanbul Bahçelievler Hürriyet Mahallesi'nde bir apartmanın dördüncü katında yaşadığı ortaya çıktı. Uzun yıllar ortadan kaybolan ve kimlik değiştiren Şahin'in binada ailesiyle birlikte yaşadığı ögrenildi.

ANNESİYLE AYNI EVDE KALIYOR

Refahyol iktidarının düşürülmesiyle sonuçlanan 28 Şubat'ın ardından sadece bir kez bir gazeteye röportaj verip ortadan kaybolan Fadime Şahin'in estetik yaptırarak yüzünü değiştirdiği ve yeni ismiyle İstanbul'da yaşadığı iddia edilmişti. İstanbul'un Bahçelievler ilçesinde Hürriyet Mahallesi'nde bir apartmanın 4. katında oturan Fatma Şahin'in bazen başörtülü bazen de başı açık olarak görüldüğü öğrenildi.

İKİZ ÇOCUKLARI VAR

Babası vefat eden Şahin, evde annesi G.Ş. ve kardeşleriyle birlikte yaşıyor. Şahin'in annesi G.Ş'nin komşularıyla kuran sohbetlerine katıldığı bu sohbetlerde bazı zamanlar Şahin'in de bulunduğu öğrenildi. İkiz çocukları olduğu öğrenilen Fadime Şahin'in İstanbul'un başka bir ilçesinde de evi bulunduğu, zaman zaman bu evde kaldığı da belirtildi. Fadime Şahin'in bir işte çalıştığı ve ailesinin geçimine katkıda bulunduğu öğrenildi.

'İrtica yaygarası' onunla pompalandı

Fadime Şahin, 28 Şubat sürecinin baş aktörlerinden birisiydi. Birkaç sahte şeyhin ağına düşüp iğfal edilmiş gözü yaşlı mağdur kız rolünü oynayan Şahin, 'irtica korkusu' pompalamak için kullanılan baş figür, bazı gazeteciler içinde reyting kaynağı olmuştu. Post-modern darbeye giden taşlar Şahin sayesinde adım adım döşenmişti. 28 Şubat'tan sonra sırra kadem basan Fadime Şahin'in ismi Ergenekon soruşturması ile tekrar gündeme gelmişti. Soruşturmada ifadesine başvurulan bir gizli tanık, bir dönemin çirkin senaryolarını tüm açıklığıyla anlatmıştı. Fadime Şahin olayının darbecilerin sahadaki adamı bugünün Ergenekon sanığı Veli Küçük tarafından organize edildiğini ifade eden gizli tanık, Fadime Şahin'in Aksaray'da, bir pavyonda çalıştığını ve konsomatrislik yaptığını iddia etmişti.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış
    ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÖNE ÇIKANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İlke Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0532 261 34 89