• BIST 10208.65
  • Altın 2395.066
  • Dolar 32.3403
  • Euro 34.7603
  • İstanbul 12 °C
  • Diyarbakır 13 °C
  • Ankara 11 °C
  • İzmir 13 °C
  • Berlin 14 °C

Erdoğan'dan Tatlıses'e ziyaret

Erdoğan'dan Tatlıses'e ziyaret
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, uğradığı silahlı saldırıda yaralanan sanatçı İbrahim Tatlıses'i, tedavisinin sürdüğü hastanede ziyaret etti.

Erdoğan, Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dekanlığından çıktıktan sonra, Tatlıses'in tedavi gördüğü Acıbadem Maslak Hastanesine geldi. Başbakan Erdoğan'ı, hastaneye gelişinde başhekim Prof. Dr. Çağlar Çuhadaroğlu ile beyin ve sinir cerrahı Prof. Dr. İlhan Elmacı karşıladı.

Başbakan Erdoğan ile İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş da hastaneye geldi.

26896

ZİYARET SONRASI AÇIKLAMA

Başbakan Erdoğan hastane çıkışında gazetecilere ziyaretle ilgili açıklama yaptı. Tatlıses'in milletvekilliği adaylığı ile ilgili bir soruya Erdoğan gülerek, "Adaylık müraacatını aldım" diye cevap verdi.

Erdoğan şunları söyledi:

İbrahim Bey’i iyi gördüm. Durumunun iyiye gitmesi onun normal odaya çıkacağını da gösteriyor. Sağ tarafında bir şey yok. Biraz solda var. Konuşmasında falan sıkıntı yok. Hafızasını da gayet iyi gördüm. Ben şimdi adaylık müracaatını aldım.

26898

Başbakan Erdoğan ziyaret sonrası basın mensuplarına açıklamalarada bulundu.

Erdoğan," İbrahim Bey'i çok çok iyi gördüm. iyi bir muhabbetmiz oldu. Bugünde zaten bulunduğu yoğun bakımdan bir üst odaya geçecek. Doktorlarımızda kendisini iyi gördüğünü söyledi ve bu kararı aldıklarını belirtiler. Çok kısa süre kemoterapi tedavisi görecek. Sağ tarafından birşey yok sol tarafında var. Hafızası da gayet iyi. Ben şimdi adaylık müracaatını aldım." dedi.

Gazetecilerin Ahmet Şık'ın yazdığı "İmam'ın Ordusu" adlı kitaba yönelik yapılan operasyon hakkındaki soruya ise Erdoğan, "Bu yargının işe ellerindeki belgelerle bu işin üstüne gidiyorlar. Bizim yani yürütme ile bir alakası yok Lüften olayı bu şekilde değerlendirelim. Basıma yayınlanma yasağını yargı vermiştir. Yargı bu olayla ilgili kararını verecek" yanıtını verdi.

26899

Başbakan Erdoğan, NATO'nun Libya hakkında aldığı kararı da şöyle değerlendirdi: "NATO şu anda yetkisi devir almaya başladı. Artık Paris devre dışı kalmaya başladı. Ben Paris'in devre dışı kalmasını doğru buluyorum. NATO buna tek başına müdahale etmesin yanına Afrika Birliği'ni de alsın. Irak'ta bu yanlış görüldü aynı yanlış Libya'da olsun istemedik, 1973 sayılı karar ile ilgili atılan bu adımlar bu hassasiyetler ile ilgili olarak yapılıyor. Bu gecede biz Libya Başbakanı ile görüşmeler yaptık, özellikle insani yardım konusunda neler yapabileceğimizi ve hassasiyetlerimizi gösterdik göstermeye devam edeceğiz. Libya'yı tek başına bırakmayacağız"

Etiketler: ,
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış
    ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÖNE ÇIKANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İlke Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0532 261 34 89