• BIST 10358.46
  • Altın 4353.164
  • Dolar 40.1665
  • Euro 46.9014
  • İstanbul 23 °C
  • Diyarbakır 28 °C
  • Ankara 25 °C
  • İzmir 27 °C
  • Berlin 17 °C

Dünya gözetiminde tarihi imza

Dünya gözetiminde tarihi imza
İsviçre, Türkiye ile Ermenistan arasındaki ilişkilerin normalleştirilmesine ilişkin protokollerin yarın imzalanacağı resmen açıkladı.

İsviçre Dışişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, protokolleri imzalama töreninin Zürih kentinde yapılacağı belirtildi. Açıklamada, İsviçre Dışişleri Bakanı Micheline Calmy-Rey'in de hazır bulunacağı törende Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu ve Ermenistan Dışişleri Bakanı Eduard Nalbantyan'ın protokollere imza atacakları kaydedildi.

Törene, ABD Dışişleri Bakanı Hillary Clinton, Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov, Fransa Dışişleri Bakanı Bernard Kouchner, Avrupa Konseyi'ne başkanlık eden Slovenya'nın Dışişleri Bakanı Samuel Zbogar ile AB Ortak Dış Politika ve Güvenlik Yüksek Temsilcisi Javier Solana'nın katılacakları ifade edildi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış
    ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÖNE ÇIKANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İlke Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0532 261 34 89