• BIST 9311.88
  • Altın 4344.503
  • Dolar 38.8487
  • Euro 44.8721
  • İstanbul 18 °C
  • Diyarbakır 28 °C
  • Ankara 11 °C
  • İzmir 21 °C
  • Berlin 18 °C

DHKP-C'li canlı bomba'nın fotoğrafı ortaya çıktı

DHKP-C'li canlı bomba'nın fotoğrafı ortaya çıktı
Saldırıda canlı bomba olarak saldırı düzenleyen İbrahim Çuhadar'ın fotoğrafı bir internet sitesinde yayınlandığı ortaya çıktı.

DHKP-C, canlı bomba İbrahim Çuhadar'ın, Sultangazi 75. Yıl Polis Merkezi’ne canlı bomba olarak saldırmadan önce bombayı üzerine sararken çekilmiş fotoğrafı internette yayınlandığı ortaya çıktı.

DHKP-C'li İbrahim Çuhadar (39) önceki gün saat 11.00'da Sultangazi 75. Yıl Polis Merkezi'ne gelerek üzerindeki bombayı patlattı.

40416

Patlamada, kendisine engel olmak isteyen 11 yıllık polis memuru Bülent Özkan hayatını kaybetmişti. Karakol amiri, 2 komiser, 1 polis memuru ve karakolda bekleyen 3 kişi yaralandı.

40411Saldırıyla ilgili soruşturma sürerken önceki gün akşam saatlerinde örgüt saldırıyı üstlendi ve saldırıda canlı bomba olarak kullanılan İbrahim Çuhadar'ın fotoğrafına internet sitesinde yer verdi.

Açıklamada, "Hasan Selim Gönen'i bu karakolun polisleri katletti. Gazi karakolu rastgele seçilmiş bir karakol değildir" denildi.

Dün gece yarısı örgüt internet siteside İbrahim Çuhadar'ın 30 Ağustos 2012 günü çekilmiş yeni fotoğraflarına yer verdi. Fotoğraflarda, İbrahim Çuhadar üzerine bomba sararken görülüyor.

  • Yorumlar 3
  • Facebook Yorumları
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış
    ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    • derya12 Eylül 2012 Çarşamba 15:04ne diyecegini şaşırıyorsun

      DHKP-C durup durup ses getirmesi için öyle bir eylemi seçmiş olmakla büyük bir aptallık yapmış. Bu garibanın kendini parçalamasıyla, sıradan bir polis memurunun öldürülmesi ile örgüt kaç insanın gönlünü kazanmış olabilir diye meraklanıyorum. Bu tür eylemlerin el kaide vari eylemler olarak terörden öte bir anlam kazanabilirmi?. Sınıfsal dava böylesi eylemlerle ivme alabilirmi? Var diyen öne buyursun. Her iki garibanında çocuklarına ve ailesine sabır versin.

      Yanıtla (0) (0)
    • Özgür Devrim12 Eylül 2012 Çarşamba 16:14yanilmamisim

      Frau Derya hanim.yazmis oldugunuz her yaziyi okudukca,hakkinizdaki düsüncelerimin ne kadar dogru oldugunu daha iyi görüyorum.Ayni karakolda her türlü insanlik disi bir vahsetle katledilen Hasan Selim Gönen sizce "gariban"degilmiydi?Sizin sinifsal mücade düsüncenizi hakikaten cok merak ediyorum.Belkide ilkokuldaki sinif mücadelesi saniyorsunuz bunu.Eger öylese yeniden ilkokula baslayip bu mücadele üzerine doktora yapabilirsiniz.Kolay gelsin

      Yanıtla (0) (0)
    • derya12 Eylül 2012 Çarşamba 18:57demek sen öne buyurdun

      Adın özgür soyadın devrim. Ne devrim, nede özgürlük anlattıklarınla gelir. Çok tanıdıklarım var kendileri senin gibi uç takılmayı severler, ama ya kardeşi yada abisi polis. yada eniştesi onun için gariban halk çocukları diyorum. Seninde yaşın biraz ersin, çoluk çocuk etrafında dolansın, paramparça olan bedenleri görünce için kavrulunca o zaman anlarsın benim ilkokul sınıfından bahsetmediğimi. Ben kürdistan özgürlük devrimininde sınıf devrimininde parç

      Yanıtla (1) (2)
Diğer Haberler
ÖNE ÇIKANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İlke Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0532 261 34 89