• BIST 9715.65
  • Altın 4199.51
  • Dolar 39.1688
  • Euro 45.0256
  • İstanbul 26 °C
  • Diyarbakır 33 °C
  • Ankara 31 °C
  • İzmir 35 °C
  • Berlin 21 °C

Cübbeli'nin lüks villasında yok yok!

Cübbeli'nin lüks villasında yok yok!
Cübbeli Ahmet Hoca lakaplı Ahmet Mahmut Ünlü’nün Beykoz’daki villası, arama yapan polisler tarafından görüntülendi.

Çete soruşturmasında tutuklanarak cezaevine gönderilen Cübbeli Ahmet Hoca lakaplı Ahmet Mahmut Ünlü’nün Beykoz’daki villası, arama yapan polisler tarafından görüntülendi. Osmanlı saraylarını andıran villa, tümüyle lüks eşyalarla döşenmiş. 

Habertürk'te yer alan habere göre; çete soruşturması kapsamında tutuklanarak cezaevine gönderilen Cübbeli Ahmet Hoca lakaplı Ahmet Mahmut Ünlü’nün İstanbul’un çeşitli semtlerinde bulunan evlerinde yapılan aramalar, polis kamerasıyla kaydedildi.

33661O evlerden biri de Cübbeli’nin Beykoz’daki 5 katlı villasıydı. Mahkeme kararı ile yapılan aramada polis kamerasına yansıyan görüntülere göre, saray yavrusunu andıran villada her türlü konfor bulunuyor.

Osmanlı motifleri hâkim

Yüksek duvarlarla çevrili ve güvenlik kameralarıyla donatılan evin klasik bir anlayışla döşendiği dikkat çekiyor. Salonda Osmanlı saray motiflerinden oluşan süslemeler hâkim.

33659

Şamdan ve avizler kristal
Evde dikkat çeken diğer eşyalar ise şunlar: Yerden tavana kadar yaklaşan ahşap duvar saati, kristal avize, şamdan ve aynalar, porselen vazolar, duvarda büyük boy tablolar, kadife perdeler... Çalışma odasında ise ortopedik bir koltuk tercih edilmiş. Çalışma masasındaki harici hard disklerin ise imajları alındı.

SMS ile dua istediler

Tutuklandıktan sonra Metris Kapalı Cezaevi’ne konulan Cübbeli Ahmet Hoca için İsmailağa Cemaati üyelerine gönderilen kısa mesajla dua etmeleri istendi. Müminin mümin için edeceği duanın kabul edileceği belirtilen mesajda, duanın yanı sıra yasin de okunması istendi.

  • Yorumlar 2
  • Facebook Yorumları
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış
    ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    • M.emin sürer13 Aralık 2011 Salı 11:25ne oldu

      Cübbelinin görüntüleri tam olarak 7 ocak 2011 tarihinde internete düştü 11 ay boyunca ne basından nede devlet kurumlarından birinin sesi bile çıkmazken ne değiştide adam şimdi cezaevine girdi. cemaatle süren pazarlıklar sona erdi ne anlaşılacağı gibi cübbeli tasfiye edildi.

      Yanıtla (2) (0)
    • Murat Caglayan15 Aralık 2011 Perşembe 10:06ne manasi var

      bir hocanin varlikli olmasinda anormal olan ney? illa fakir mi olmasi gerekir?

      Yanıtla (4) (2)
Diğer Haberler
ÖNE ÇIKANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İlke Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0532 261 34 89