• BIST 9809.62
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 24 °C
  • Diyarbakır 28 °C
  • Ankara 24 °C
  • İzmir 24 °C
  • Berlin 8 °C

Cem Garipoğlu'nun saklandığı ilk ev

Cem Garipoğlu'nun saklandığı ilk ev
Münevver Karabulut cinayetiyle ilgili gözaltına alınan 5 kişiden biri serbest bırakılırken, zanlı Cem Garipoğlu'nun cinayetin hemen ardından kısa süreliğine saklandığı evin adresi belli oldu.

Münevver Karabulut cinayetiyle ilgili gözaltına alınan 5 kişiden biri serbest bırakılırken, zanlı Cem Garipoğlu'nun cinayetin hemen ardından kısa süreliğine saklandığı evin adresi belli oldu.

Münevver Karabulut cinayetinin bir numaralı katil zanlısı Cem Garipoğlu'nun, cinayetin hemen ardından kısa süre için Bahçeşehir'de aile şirketlerine ait bir evde saklandığı ortaya çıktı.

Cinayetle ilgili gözaltına alınan ve 40 saati aşkın süredir sorgulanan 5 kişiden biri serbest bırakıldı. Baba Nida Garipoğlu'nun şoförü Ahmet Batur'un eşi Kamuran Batur, akşam saatlerinde serbest bırakılırken diğer 4 kişinin sorgusu devam ediyor.

İki kişinin Cem Garipoğlu'na yardımcı olduklarını itiraf ettikleri belirtilirken, alınan bilgilere göre, zanlı yaklaşık 1,5 saat Bahçeşehir'deki bir evde tutuldu.

İfadelere göre, baba Nida Garipoğlu'nun cinayetin hemen ardından zanlıyı Bahçeşehir'deki evlerinden alarak yine Bahçeşehir'de bulunan aile şirketine ait bir lojmana götürdü. Şirket çalışanlarından Mehmet Karakayalı ve Habip Kurt'un kaldığı lojmanda yaklaşık 1-1,5 saat tutuluan zanlının, daha sonra yine babası tarafından henüz belirlenemeyen başka bir yere götürüldüğü ifade edildi.

Şoför Ahmet Batur ve Mehmet Karakayalı'nın, cinayetin ardından Cem Garipoğlu'nu Bahçeşehir'deki evden alarak yaklaşık 1 saat gezdirdikleri yönündeki ifadelerinin ardından, zanlının kısa süre Bahçeşehir'deki bir lojmanda tutulduğu da ortaya çıkmış oldu.

EK GÖZETİM SÜRESİ

Öte yandan, katil zanlısının firarda olduğu dönemde yardım ve yataklık yapanların tespiti amacıyla başlatılan çalışma kapsamında gözaltına alınan ve İstanbul Asayiş Şube Müdürlüğü'nde tutulan 5 kişiden biri serbest bırakıldı.

Nida Garipoğlu'nun şoförü Ahmet Batur'un eşi Kamuran Batur akşam saatlerinde serbest bırakılırken, diğer 4 kişinin sorguları devam ediyor. Bu kişilerin yarın sabah saatlerinde İstanbul Adliyesi'ne sevk edilmeleri bekleniyor.

BİR SAAT ARABAYLA DOLAŞTIRDIKTAN SONRA...

İstanbul Cumhuriyet Savcılığına yarın sevk edilmeleri beklenen şüphelilerden Cem Garipoğlu'nun babası Nida Garipoğlu'nun şoförü Ahmet Batur ile aile şirketinde satın alma müdürü olan Mehmet Karakayalı'nın dışarıya yansıyan ilk ifadeleri, olay gecesi Nida Garipoğlu'nun telefonla araması üzerine eve gidip Cem Garipoğlu'nu aldıkları, yaklaşık bir saat arabayla dolaştırdıktan sonra da babasına teslim ettikleri yönündeydi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış
    ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÖNE ÇIKANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İlke Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0532 261 34 89