• BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İstanbul 13 °C
  • Diyarbakır 16 °C
  • Ankara 14 °C
  • İzmir 14 °C
  • Berlin 15 °C

Bu kez de Ersöz çiftinin ses kaydı çıktı

Bu kez de Ersöz çiftinin ses kaydı çıktı
İnternette düşen ortam dinlemelerine bir yenisi eklendi. Bu seferki dinlemede, GATA'da tartışmalı biçimde yatmakta olan emekli Tuğgeneral Levent Ersöz ve eşi Muzaffer Ersöz'ün sohbeti yer alıyor.


İkili esprili diyaloglarla aslında hasta olmadıklarını, kendi hastalıklarının "Ergenekon hastalığı" olduğunu anlatıyor.

Söz konusu video, Dailymotion isimli internet video paylaşım sitesine kondu. Muzaffer Ersöz geçtiğimiz günlerde intihar girişiminde bulunmuş ve midesi yıkanarak yoğun bakıma alınmıştı. Muzaffer Ersöz, eşinin kendisini Ulvia Salamova isimli kadınla aldattığı gerekçesiyle intihara kalkışmıştı. Ailenin kızları da anne ve babasının bu yüzden boşanacağını doğrulamıştı.

Ersöz çifti ayrıca Mukaddes Eruygur'un "12 ve 14. mahkemeler bizdenmiş" sözleri ve bu nedenle Savcı Zekeriya Öz'ün, sorgulamasına da atıfta bulunarak, "mahkemelerin ayrıştığını ve Bayan Eruygur'un sözlerinin doğru olduğunu, kendilerinin de böyle düşündüklerini" söylüyorlar...

İŞTE O SES KAYDI VE DEŞİFRESİ

BAYAN ERSÖZ: Üroloji doktoru Bülent Bey geldi. Açık kapalı konusunu konuştuk. Oda hocamla konuşacağım falan dedi. Dedim bak "sen bizim kardeşimizsin, bizim açık veya kapalı zamana ihtiyacımız var. Açıkça söylüyorum dedim. Olay bu belli. Bizim zamana ihtiyacımız var yardımcı olun" dedim. "Zamanı uzatın" dedim. Ne deyim. Düşman değildir herhalde. Yunan askeri. Şu an bizimle aynı kaderi, her an herkesin başına gelebilecek kaderi paylaşan insanlar. Yani gizli olup arkadan bir şey çevirmektense açık olup bizim zamana ihtiyacımız var demek bana doğal geliyor. Yani doğru mu? Ve kimden yardım isteyeceğim. Kim bana yardım edecek. İçimizde biz bizeyiz. Biz bizeyiz diye sesleri çıkmıyor.

LEVENT ERSÖZ: "Niye hasta oldunuz"dedi "hasta olur mu insan ?" Falan dedi Fulya Hanım dedi ki "biz normal hasta değiliz biz başka türlü hastayız." (Gülüşmeler...)

BAYAN ERSÖZ: ERGENEKON Hastasıyız (Gülüşmeler...).

LEVENT ERSÖZ: Öyle deyince adam da şaşırdı ne diyeceğini.

BAYAN ERSÖZ: Böyle diyor güzel hoş bir hanımın yanında güleryüzlü hastalanılır mı? Diyor. Ahhh dedim biz Ergenekon hastasıyız (gülüşmeler...) Ne desin yazık ondan sonra gelmiş. Sevgiye ihtiyacı var dedim. Bunun üzerine geldi Levent'i öptü (kahkahalar..). Ben de onun üzerine diyor ki dişliler yapılacaksa yapalım (gülüşmeler...).

LEVENT ERSÖZ: Camdan atacaklar seni bu gidişle...

BAYAN ERSÖZ : O kadar uzun değil canımmm. Bir an dayanamadım yani ne var bunda. Ameliyat olursa uzar uzar. En az üç ay.

LEVENT ERSÖZ: Hanımefendi konuştum diyor gazetede.

BAYAN ERSÖZ : E diyebilirrrr. Haklıııı. Niye demesin. Bende söylerim. Öyle bir ayrım oldu ki senin mahkemen benim mahkemem oldu. Bu mantıklı. Aksini iddia etsin AKP.

LEVENT ERSÖZ: Hayır canım doğru zaten.

BAYAN ERSÖZ : Ben de olsam söylerim.

LEVENT ERSÖZ: Yalan olan bir şey değil ki.

BAYAN ERSÖZ : Beni de çağırsın Zekeriya Öz bende söylerim.

LEVENT ERSÖZ: Yalan değil doğru zaten.

BAYAN ERSÖZ: Ben hiç korkmuyorum onlardan. Her an beni çağırabilir. Benim için hiç problem değil. İstedikleri gibi cevap veririm. Önce onlar bana şunu anlatsın. Zaten önce ben ona soracağım. Beni çağırdığı zaman. Sen bana Ergenekon'u önce bir açıkla. Ben bir türlü anlamadım. İnan ki bana anlatacaktır (Gülüşmeler...).

LEVENT ERSÖZ: O adli müşavir olan Erdal Şener Paşa. Yani öyle bir ifade kullanmış ki. Ben demiş artık ikna oldum. Ergenekon diye bir terör örgütü var demiş ve onun üzerine savcı da etkin pişmanlık hali diyerek, serbest bırakılmasını istemiş. Anlatmasa da kabul etmiş ya, böyle bir terör örgütü var diye bana destek sağlamış.

BAYAN ERSÖZ: Hadi yaaa.

LEVENT ERSÖZ: Onun üzerine onu bıraktılar.

BAYAN ERSÖZ: Osman Paşa. Geçenlerde bir şeyi var onun. Açık oturuma çıktı pazar günü. Atatürk'ün diyor orayı da kazacaklar diyor. Oradan da bomba çıkacak, bir orası kaldı. Anıtkabir kaldı kazmadıkları diyor. Şerefsizler dedi.

BAYAN ERSÖZ: Ben de bir numarayı Atatürk olarak teklif ediyorum bir numara, Onu da herhalde, Onu da alırlar içeri.

Ses Kaydı için Tıklayın

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış
    ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÖNE ÇIKANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İlke Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0532 261 34 89