• BIST 10189.02
  • Altın 4300.034
  • Dolar 39.8773
  • Euro 47.0286
  • İstanbul 20 °C
  • Diyarbakır 24 °C
  • Ankara 15 °C
  • İzmir 24 °C
  • Berlin 26 °C

Böylesi görülmedi!

Böylesi görülmedi!
Çin'de bir aile ile onları evlerinden atmak isteyen emlak tüccarları arasında yaşanan savaş sonucunda ortaya inanılmaz bir manzara çıktı.

42 yaşındaki anne Zhao Yanhong, emlak tüccarlarının Çin'in güneybatısındaki Mianyang'daki apartmanı yıkarak yerine fabrika yapmak istediklerini söylüyor.

Emlak tüccarları binanın en üst kat olan yedinci katta oturan aileyi çıkarmak için adamlar kiralayıp taciz etmiş. Aile buna da boyun eğmeyince bu kez yıkım makinelerini getirip binaya çıkan tüm merdivenleri yıkarak ailenin mahsur kalmasına neden oldular.

Ailenin evden çıkabilmesinin tek yolu portatif merdivenler, ama bu da çok tehlikeli.

Emlak şirketi ise buranın kendilerine ait olduğu ve yıkma hakları bulunduğunu savunuyor.

Sonunda olay yargıya taşındı ve mahkeme tüm yıkım çalışmalarının altı aylığına durdurulmasına ve bu sırada inceleme yapılarak ailenin merdiveninin yeniden yapılmasına hükmetti.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış
    ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÖNE ÇIKANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İlke Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0532 261 34 89