• BIST 9950.24
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İstanbul 15 °C
  • Diyarbakır 26 °C
  • Ankara 15 °C
  • İzmir 21 °C
  • Berlin 16 °C

Bomba yüklü kamyonla ilgili şok iddia!

Bomba yüklü kamyonla ilgili şok iddia!
TSK'ya ait olduğu ortaya çıkan mühimmatı taşıyan kamyonla ilgili ihbar Emniyet'e e-posta ile gönderildi. Başsavcılık şimdi o mail adresinin sahibini arıyor.

TSK'ya ait olduğu ortaya çıkan mühimmatı taşıyan kamyonla ilgili ihbar Emniyet'e e-posta ile gönderildi. Başsavcılık şimdi "mehmetali01168" adresinin sahibini arıyor. İhbarcı mektubunda şu akılalmaz iddialarda bulundu: 

Ankara'da önceki akşam hareketli saatler yaşanmasına neden ve Türk Silahlı Kuvvetleri'ne (TSK) ait olduğu belirlenen el bombası yüklü kamyonun alıkonulmasına yol açan ilişkin ihbarın, 155 polis imdat hattı üzerinden değil, e-mail yoluyla yapıldığı ortaya çıktı. İhbarın, Ankara Emniyeti Muhabere Elektronik Şube Müdürlüğü'ne önceki gün saat 15.57'de "mehmetali01168@hotmail. com" e-posta adresinden "çok önemli lütfen bakınız" başlığı ile atıldığı belirlendi. Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı ihbarcıyı ortaya çıkarmak için soruşturma başlattı. Emniyet'e e-posta gönderen meçhul ihbarcı, mektubunda, Ankara Seferberlik Tetkik Kurulu ve kozmik odada yapılan aramalar sonrasında seferberlik üyelerinin telaşa düştüğünü, kirli silahların toplanarak Ankara'ya getirildiğini iddia etti. İhbarcı mektubunda, "Silahlar, Doğu ve Güneydoğu Anadolu'ya dağıtılarak Nevruz kana bulanacak. Muş Bulanık'taki olay tüm Türkiye'ye yayılacak" dedi.

KİRLİ SİLAHLAR GELİYOR:

06 BJ 9915 plakalı Man kamyona dikkat. Ankara Seferberlik Tetkik Kurulu ve kozmik odadaki aramalardan sonra Seferberlik üyeleri telaşa düştü. Ankara Seferberlik Tetkik Kurulu sivil personelden, kullanmış olduğu kirli silahları birer birer toplayarak Ankara'ya getirtiyor. Bu silahlar arasında keleşler, uziler ve G-3'ler var.

ŞOFÖR, SEFERBERLİĞİN SİVİL ELEMANI:

Belki de Türkiye tarihinin en kanlı olaylarını bu silahlarla çözeceksiniz. Bu kamyonu kullanan Mehmet Ç. seferberliğin sivil elemanı. Az önce Afyon'dan yola çıkan ve Ankara'ya gelecek kamyona uzun namlulu silahları olan şahıslar nezaret ediyor.

KAMYONDAKİLER ÇATIŞMAYA HAZIR:

Bu aracı mutlaka kontrol edin. Ama dikkatli olmalısınız. Çünkü silahlara nezaret eden uzun namlulu silah taşıyan kişiler gerekirse çatışmaya girmeye de hazır olacak.

NEWROZ KANA BULANACAK:

Sevkıyatın ilk durağı Ankara. Silahlar burada elden geçirildikten sonra namluları temizlenecek, seri numaraları değiştirilecek, Doğu ve Güneydoğu'ya dağıtılacak ve Newroz'da ortalık kana bulanacak. Bu kez Muş Bulanık'taki olay bütün bölgeye yayılacak.

FAİLİ MEÇHULLERİ ÇÖZECEKSİNİZ:

Sayın kolluk görevlileri, bu kamyonu durdurun ve mutlaka kontrol edin. İçindeki silahlar birçok faili meçhul olayı çözmemizi de sağlayacak. Seferberliğin bu kanlı oyununun önüne geçilemez ise sorumluluk omuzlarınızda. İhbarda bahsedilen, Muş'un Bulanık ilçesindeki olaylarda, bir manifaturacı dükkanından kalaşnikofla ateş açıldı; 2 kişi öldü, 7 kişi yaralandı. 15 Aralık 2009'daki olaylarda ilçe savaş alanına dönerken, işyerleri ateşe verildi, araçlar tahrip edildi, halk evlerine kapandı. Olayların provokasyon olduğuna ilişkin yorumlar yapıldı.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış
    ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÖNE ÇIKANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İlke Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0532 261 34 89