• BIST 10225.48
  • Altın 4349.554
  • Dolar 40.2227
  • Euro 47.0528
  • İstanbul 30 °C
  • Diyarbakır 39 °C
  • Ankara 30 °C
  • İzmir 34 °C
  • Berlin 21 °C

BDP Bengi Yıldız'a 'ceza'yı kesti!

BDP Bengi Yıldız'a 'ceza'yı kesti!
BDP'li vekil Bengi Yıldız, Bodrum’da birlikte görüntülendiği Deniz Uyan ile evlendi. Yıldız'ın maaşı da 'parti kararıyla' eski eşine bağlandı.

‘Aile dostumuz’ diyerek ilişkisini inkar eden Yıldız, eşi İlknur Yıldız’dan boşanarak Deniz Uyan ile ikinci kez nikah masasına oturdu.

Eşinden boşandı

Bengi-İlknur Yıldız çifti, Ankara 3'üncü Aile Mahkemesi'nde 2 Aralık 2011'de görülen boşanma davasından sonra yollarını ayırdı. 

Kartı alındı

Takvim Gazetesi’nin haberine göre; BDP yönetimi Bengi Yıldız'a faturayı kesti. Parti yöneticileri, "Milletvekili maaşını İlknur alacak" dedi. Maaş kartı Yıldız'dan alınıp eşine verildi.

BDP’li Bengi Yıldız geçen yıl Bodrum’da objektiflere Deniz Uyan'la görüntülenmişti. Evli ve iki çocuk babası Yıldız’ın bu kaçamağı günlerce konuşulmuştu.

  • Yorumlar 5
  • Facebook Yorumları
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış
    ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    • bawer yıldız20 Ağustos 2012 Pazartesi 15:42yorum

      bdp haklının yanında olduğu sürece yükselecektir inş.

      Yanıtla (0) (0)
    • Medya terazi20 Ağustos 2012 Pazartesi 19:08Yediğin naneler..!

      Çok yerinde bir karar.Hayatında belki yigebilecegi son nane oldu..!

      Yanıtla (0) (0)
    • peşwar20 Ağustos 2012 Pazartesi 22:24rast go

      oy veripte sorunlarımızla ilgilenip halletmelerini istediklerimiz.ne sorunlar yaratıyorlar. demekki pekte kürtlerin sorunu yokmuş, gözleri kör olanlara şaşarım.

      Yanıtla (0) (0)
    • aliser kerbela20 Ağustos 2012 Pazartesi 22:41adam olmak

      bdp iyi yapti. kürtler ölüm kalim mücadelesi verirken, o uckurunu düsünüyor. iste bu tüm kürtlere örnek olsun.

      Yanıtla (0) (0)
    • ilke haber21 Ağustos 2012 Salı 13:33Sürü psikolojisi

      siz sadece sizin gibi düsünenlerin fikirlerine yer veriyorsunuz. Ki onlarin kide zaten dü$ünce degil. koyun psikolojisi!!!

      Yanıtla (0) (0)
Diğer Haberler
ÖNE ÇIKANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İlke Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0532 261 34 89