• BIST 9753.94
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 16 °C
  • Diyarbakır 23 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 18 °C
  • Berlin 3 °C

Başbakan'dan Başsavcı'ya: Cübbeni çıkar da gel

Başbakan'dan Başsavcı'ya: Cübbeni çıkar da gel
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Gönen Belediye Binası'nın açılışında yaptığı konuşmada Yargıtay Başsavcısı'na sert cevap verdi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Gönen Belediye Binası'nın açılışında yaptığı konuşmada, "TBMM’nin üzerinde kendisini görme gayreti içinde olanlar güveniyorsan kendine gelecekteki makam hesaplarını yap. Çıkar cübbeni gel, siyaset meydanında mücadeleni yap" dedi.

Erdoğan'ın açıklamaları şu şekilde:

"TBMM’nin üzerinde kendisini görme gayreti içinde olanlar güveniyorsan kendine gelecekteki makam hesaplarını yap. Çıkar cübbeni gel, siyaset meydanında mücadeleni yap. Önümüzdeki hafta 87. yılını kutlayacağımız rejim sizin rejiminizdir. TBMM’ye, vekillere, siyasi partilere kimse kalkıp da emir veremez, talimat veremez. Kimsenin kendisini yasama ve yürütmenin üstünde görme hakkı yoktur. Demokrasiye yönelik ciddi bir üslup hatası var. Ciddi bir tehdit var. Yürütmeye yönelik de tehdit var."

CHP’ye suçlama

"Ortada milletin tercihine yönelik çok ciddi bir hazımsızlık var. TBMM Başkanı ve siyasi partiler gereken cevabı verdi. Ancak CHP kendisini de kasteden bu durumda yine her zamanki tavrını takınmıştır. Biz CHP’den millet lehine bir duruş beklerdik. CHP demokrasi tarafından pozisyon alamadı. CHP zihniyetin değişmediğini bir kez daha gösterdi. CHP’de eski hamam eski tas."

"CHP Genel Başkanı çark etmeye çalışıyor"

"12 Eylül öncesi CHP’nin genel başkanı ilçe ilçe il il dolaştı. Gittiği her yerde ‘başörtüsü sorununu biz çözeriz’’ dedi. Basına aynıu şeyleri söyledi. Biz de dedik ki: Sana bu vaadini referandumdan sonra hatırlatacağız. CHP Genel Başkanı’nın verdiği sözün takipçisiyiz. CHP verdiği sözden çark etmek için çareler arıyor.

Şimdi ön şartlar koşuyor. Yahu bu özgürlük. Özgürlüğe ön şart mı koşulur. Yaptırdığı tasarımlarla genç kızlara kılık kıyafet dayatıyor. Bizim teklifimiz de budur demiyor. Şunu şunu yaparsan destekleriz diyor. Dürüstsen samimiysen yapacağını yap."

"CHP’de davul kimde, tokmak kimde"

"Ahenk yoksa senfoni değil kakafoni olur, curcuna olur. CHP’de davul kimin boynunda, tokmak kimin elinde. Görmekte zorlanıyorum. Bir takım sahte hocaları kullandılar. Çetelerle medyanın işbirliği içinde olduğu birtakım oyunlar sergilendi. Tahriklerle millet korkutulmaya çalışılıyor

Bugünlerde benzer,i kirli oyunlar tekrar tezgaha sürülmeye çalışılıyor. İlkokullarda çekilen fotoğraflar provokasyon aracı olarak kullanılıyor. Medya da bunlara çanak tutuyor"

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış
    ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÖNE ÇIKANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İlke Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0532 261 34 89