• BIST 9622.03
  • Altın 4205.987
  • Dolar 39.2259
  • Euro 44.8744
  • İstanbul 26 °C
  • Diyarbakır 35 °C
  • Ankara 29 °C
  • İzmir 34 °C
  • Berlin 18 °C

Barzani: Ya Kürdistan, ya ölüm!

Barzani: Ya Kürdistan, ya ölüm!
Federal Kürdistan Başkanı ve KDP Başkanı Mesud Barzani, Ezidiler’e yönelik katliamın, Tüm Kürtler’e yapıldığını vurguladı.

Federal Kürdistan Başkanı Barzani, “Kürdistan’ın teröristlere ve Kürt milletinin düşmanlarına mezar olması gerekir” dedi.

Mesud Barzani, KDP’nin 68’inci kuruluş yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. “Yüce Allah’ın adıyla” diye başlayan ve KDP üyelerine hitap edilen mesajda, şöyle denildi:

“Kürdistan Demokrat Partisi’nin 68’inci kuruluş yıldönümü dolayısıyla, bu hassas süreçte sizden isteğim, hepimizin KDP’nin başarıyla dolu tarihini korumak için çalışmasıdır. Kürdistan bugün kan emici teröristlerin saldırılarına maruz kalmış durumda. Bizim de kendimizi ‘Ya Kürdistan, ya ölüm’ şiarına göre hazırlamamız gerekir. Düşman güçlerinin planlarını bertaraf etmek için, peşmergeyle omuz omuza savşmaya hazırlanmamız lazım.

Ezidi Kürt kardeşlerimize yapılan, tüm Kürtler’e yapılmış bir katliamdır, bir Enfal’dir. Nasıl ki Kürdistan halkını Enfal ve kimyasalla vuranlar cezasını buldularsa, bu katliamların sorumluları da şüphesiz cezasını bulmalıdır. Kürdistan’ın teröristlere ve Kürt milletinin düşmanlarına mezar olması gerekir.

Ölümsüz şehidlerimizin temiz ruhlarına selam olsun!”

52463

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış
    ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÖNE ÇIKANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İlke Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0532 261 34 89