• BIST 9067.22
  • Altın 2324.344
  • Dolar 32.3615
  • Euro 34.924
  • İstanbul 17 °C
  • Diyarbakır 13 °C
  • Ankara 14 °C
  • İzmir 17 °C
  • Berlin 7 °C

Bahçeli'ye şok kaset tehdidi!

Bahçeli'ye şok kaset tehdidi!
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin A takımından 4 ismin istifa etmesine neden olan çevreler, bu kez hedefe Devlet Bahçeli'yi koydular.
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin A takımından 4 ismin istifa etmesine neden olan çevreler, bu kez hedefe Devlet Bahçeli'yi koydular. Bahçeli, bu tarihe kadar istifa etmek zorunda.

MHP'de 3'ü Genel Başkan Yardımcısı 4 önemli ismin kirli çamaşırlarını internette yayına koyarak partiden istifa etmeleri sağlayan çevreler, Devlet Bahçeli'ye öldürücü darbeye hazırlanıyor.

Kendilerini “Başbuğ Ülkücüleri” olarak tanımlayan bu çevreler, şimdi de, Devlet Bahçeli'yi istifaya çağırıyorlar.

Bu çağrıyı yaparken de, Bahçeli'yi açık açık tehdit ediyorlar. “Başbuğ Ülkücüleri”, Bahçeli'ye 18 Mayıs'a kadar süre verdi.

İŞTE O SİTEDE YER ALAN AÇIKLAMA

Sn. Devlet bahçeliye açık mektup,
Sizi iyi niyetle, defaatle ve ısrarla zuhal hanım, meral hanım, mansur bey, celal bey, semih bey ve birçok arkadaşımız uyarmadılar mı? Bu ülküsüz, liyakatsiz, menfaatçi ve ahlaksız takımla bir yere varılamayacağını söylemediler mi? Tek tek, isim isim bu ahlaksızlar ve karıştırdıkları haltlar size söylenmedi mi? “ülkücü, bayrak gibi tertemiz olmalı” denilmedi mi? Ama maalesef bu iyi niyetli ikazlara kulak asmadığınız gibi, tam tersine bu takıma daha da yapıştınız.

Sağ seçmene hakaret eden, başörtüsüne hakaret eden, Hz. Osmana hakaret eden, manevi değerlerimize hakaret eden recai yıldırım gibi birisi hiç ülkücü olabilir mi? Bu aşağılık adam tam 4 dönemdir sizin a takımınızda ve her seçimde adana 1. Sıra adayınız değil mi? Bu kasetleri çıkanlar ve çıkacak olanların hepsi sizin a takımınızdan değil mi?

Çevrenizdeki bu dar kafalı adamlarla birlikte kendinize dar bir dünya kurdunuz. Hiçbir ülküdaşımız sizlere ulaşamadığı gibi, siz de dava arkadaşlarımızı yukarıdan böcek gibi görüyorsunuz. Hiç kimseden gelen teklife ve gayrete kıymet vermiyorsunuz. Siz başta oldukça türk-islam davasının ayakta durma şansı kalmamıştır. Sizinle partimizin iktidar olma ihtimali hiçbir zaman yoktur. Ülkücü davayı her geçen gün bir adım daha uçuruma sürüklüyorsunuz.

Bekir aksoyun sekiz ay önce kaseti çıktığında ihraç etmeyip siz korumaya devam etmediniz mi? Çevrenizdekilerin benzer haltları karıştırdıklarını bildiğiniz halde listeleri bile bile onların eline teslim etmediniz mi? Aday listeleri verildiğinde gördük ki, sizin amacınız, ülkücü hareketi iktidara getirmek değil, çevrenizde çöreklenen mutlu azınlığın saltanatını korumaktır. Bize başka çıkar yol bırakmadınız. İnanıyoruz ki, ülkücü hareket sizden ve koruduğunuz pisliklerden kurtulunca daha güçlü, alnı açık ve başı dik olarak yoluna devam edecektir.

Partimizin bu önemli süreçte baraj altında kalmasını istemiyoruz. Bu sebeple sizi son kez uyarıyoruz, elimizdeki bilgi ve kasetleri yayınlamak istemiyoruz. Yayınlanan üç beş kaset, aysbergin henüz görünen yüzüdür. Ahlaksızlıkları bir tarafa bırakın, sadece a takımınızın dörtlü yapılan toplantısındaki konuşmalarını yayınlasak, yer yerinden oynar. Asıl o zaman kaset neymiş görürsünüz. Bizi bunlara mecbur etmeyin.

Rahmetli başbuğumuzun emanetinin daha fazla lekelenmemesi için, gelin önereceğimiz yol haritasına birlikte uyalım. Aksi taktirde başımıza gelecek tüm sıkıntıların vebali size aittir. Barajın altında kalmanın vebali de size ait olacaktır.

18 mayıs 2011 saat 10.00'a kadar,

1. Sn. Bahçeli derhal genel başkanlıktan ve milletvekilliği adaylığından istifa edin.

2. Başkanlık divanı üyelerinden geriye kalanlar içinde ahlaksızlığı ve fikri ihaneti olanlar, derhal partideki görevlerinden ve milletvekilliği adaylıklarından istifa etsinler. Herkes kendisini ve birbirini çok iyi biliyor. Kimse kafasını kuma sokmasın.

3. Sn. Oktay vural geçici genel başkan sıfatıyla partiyi derhal toparlasın ve kurultaya hazırlasın. Böylece 12 haziran seçimlerine “tertemiz ve güçlü bir mhp” olarak girelim.

4. Seçimlerden sonra vakit geçirmeden kurultay toplansın, ülkücüler kendilerine yaraşan liderini ve yönetim kadrosunu seçsin.

İnanıyoruz ki, ülküdaşlar kurultayda en doğru lideri seçecek ve liyakatli bir ekip oluşturacaklardır. Aksi taktirde tüm vebal sn. Bahçeli size ait olacaktır.

"Başbuğ” ülkücüleri

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış
    ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÖNE ÇIKANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İlke Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0532 261 34 89