• BIST 10247.75
  • Altın 2400.636
  • Dolar 32.257
  • Euro 34.6756
  • İstanbul 20 °C
  • Diyarbakır 19 °C
  • Ankara 21 °C
  • İzmir 27 °C
  • Berlin 18 °C

Avcılar küçük Berat'ı buldu

Avcılar küçük Berat'ı buldu
Ailesiyle birlikte bayramın ilk günü gittiği Şile'da kaybolan 3 yaşındaki Berat Coşkun dün akşam saatlarında ormanlık alanda bulundu.

Bayram tatili için gittiği İstanbul Şile'de kaybolan 3 yaşındaki Berat Coşkun bulundu. Avcılar tarafından ormanlık alanda bulunan küçük Berat'ın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi

Ailesiyle birlikte bayramın ilk günü gittiği Şile'da kaybolan 3 yaşındaki Berat Coşkun dün akşam saatlarında ormanlık alanda bulundu. Coşkun ailesinin bayramı 3 yaşındaki çocukları Berat'ın Şile'de kaybolmasıyla kabusa dündü. Annesi ile birlikte Şile Oruçoğlu köyündeki yakınlarına giden Berat son bayramın birinci günü saat 15.00 sıralarında kayıplara karıştı. En son köy meydanında görülen Berat jandarma, AKUT ekipleri ve köy sakinlerinin tüm aramalarına rağmen dün akşam saatine kadar bulumadı. Dün köy meydanındaki caminin minaresinden yapılan anoslanda küçük Berat'ın bulunması için köylülerin evlerinin çevrelerini kontrol etmeleri istendi.

FOSEPTİK ÇUKURLARI BİLE ARANDI

Berat'ın kaldığı evin yakınlarında bulunan foseptik çukuruna düşmüş olabileceği ihtimali üzerine, çukur itfaiye tarafından detaylı bir şekilde arandı. Jandarma ve AKUT ekiplerinin aramalarına özel eğitimli köpekler katıldı. Bölgeye jandarma komando birlikleri de sevk edildi. Mutlu haber dün akşam saatlerinde geldi. Küçük Berat köye yarım saatlik mesafede bulundu. Ormanlık bölgede çocuğun ayak izlerini gören avcılar, bu izleri takip ederek, Berat'a ulaştı. Küçük Berat'ın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Bataklıktan kendi çıkmış

Berat'ın bulunmasının ardından Şile Kaymakamı Şükrü Görücü açıklama yaptı. Köye 6 kilometre uzaklıktaki Akpınar mevkisinde bulunan Berat Coşkun'un, ilk bulunduğunda ürkek ve korkmuş bir şekilde davrandığını anlatan Görücü, çocuğun daha sonra 'Asker amca' diye seslendiğini kaydetti. Köy Muhtarı Cabir Sağlam ise çocuğun üzerinin kısmen çıplak olduğunu, bulunduğu mevkideki bataklığa saplanıp, kendini kurtarmak için kıyafetini çıkardığını düşündüklerini söyledi. Berat'ın babası Tayfun Coşkun ise çocukları bulunduğu için çok sevinçli olduklarını söyledi. Tayfun Coşkun, 'Berat, köy meydanına geldiğinde sağlık durumu çok iyiydi. Fakat biz detaylı sağlık kontrolü istedik. Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde şu an doktorlar durumunu araştırıyorlar. Kendisi iyi görünüyor, ama iki gündür kayıp olduğu için içimiz rahat değil. Detaylı araştırma istiyoruz' şeklinde konuştu.

Canlı yayında skandal

Berat'ın sağlıklı bir şekilde bulunduğuna ilişkin müjdeli haberin gelmesinden bir kaç dakika önce konuya geniş yer veren Kanal D televizyonunda tam bir skandal yaşandı. Kanal D Ana Haber, çocuğun kayıp olduğu saatlerde anne Emiş Coşkun'u canlı yayına çıkardı. Muhabir acılı anneyi dinlerken son dakika anonsuyla "Köyün 3-4 km dışında bir çocuk cesedi bulunmuş..." haberini duyurdu. Anne canlı yayında kendini kaybetti, ancak muhabir kısa süre sonra "çocuk cesedi değil, sesiymiş" diyerek haberi düzeltti.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış
    ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÖNE ÇIKANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İlke Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0532 261 34 89