• BIST 10616.09
  • Altın 4448.3
  • Dolar 40.4446
  • Euro 47.4879
  • İstanbul 29 °C
  • Diyarbakır 35 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 30 °C
  • Berlin 17 °C

Arınç: Bu grevleri lütfen sona erdirin

Arınç: Bu grevleri lütfen sona erdirin
Başbakan Yardımcısı Arınç, cezaevlerinde açlık grevindekilerin taleplerinin kendi konumlarıyla ilgili değil siyasi olduğunu belirterek, bu grevi sona erdirmelerini istedi.

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, cezaevlerinde açlık grevi yapanların dayandıkları konuların kendi konumlarıyla ilgili olmadığını, siyasi taleplerde bulunduklarını belirterek, "Bu üç talebin de karşılığı açlık grevi değildir. Bu grevi sürdürme niyetinde olan içerideki yurttaşlarımıza seslenmek istiyorum. Bu grevleri lütfen sona erdirin. Eşleriniz, aileleriniz, sizi sevenler var. Bütün bir Türkiye sizin bu grevleri bir an önce sonlandırmanızı istiyor" dedi.

  • Yorumlar 1
  • Facebook Yorumları
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış
    ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    • derya05 Kasım 2012 Pazartesi 20:28durum lutfenlık

      Anlaşılması gereken durum taleplerin haklılığı ve meşrulugu değîl bu haklı ve meşru taleplerin gerçekleşmesi için sorumlu olanların ortaya çıkması ve bu taleplerin elde edilmesiı için uygulanacak yöntemdır. Sorumlular cezaevinde tutuklu olanlar değil, bu taleplerin elde edilmesinin yöntemi intiharvari metodlar değil. Hal böyle bu duruma düşünce durum gerçekten lutfenlık oluyor. Bir kez daha lütfen bundan vazgeçin.

      Yanıtla (0) (0)
Diğer Haberler
ÖNE ÇIKANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İlke Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0532 261 34 89