• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 13 °C
  • Diyarbakır 14 °C
  • Ankara 12 °C
  • İzmir 12 °C
  • Berlin 3 °C

Ahmet Hakan kırık koluyla canlı yayına çıktı

Ahmet Hakan kırık koluyla canlı yayına çıktı
Ahmet Hakan kolunu kırdıktan sonra programına ve yazılarına ara vermişti. Bugün ilk kez alçılı kolla canlı yayına çıktı.

NTV'de yayınlanan Mirgün Cabas ve Ruşen Çakır'ın sunduğu Yazıişleri programının bugünkü konuğu, Çeşme'de geçirdiği kaza sonucu kolunu kıran Ahmet Hakan'dı...

Kolu kırıldıktan sonra CNN Türk'te yayınlanan 'Tarafsız Bölge' adlı programına ve Hürriyet'teki köşe yazılarına bir süre ara veren Hakan, ilk kez bir canlı yayına katılıyordu. Kolu alçılı değildi fakat askıdaydı... Yani hala tedavi süreci bitmemiş görünüyordu.

Mirgün Cabas 'alçınıza dikkat çekmek istiyorum' diyerek Ahmet Hakan'ın kolunu yakın plana aldırdı ve 'Geçirdiğiniz kazaya ve ameliyata göre gayet iyi görünüyor' dedi.

TAM OLARAK İYİLEŞMEDİ

Ahmet Hakan da kolunun daha iyi olduğunu doğrulayarak, "Ameliyat'ın olduğu ilk haftaya nazaran bu dördüncü hafta neredeyse tamamlanacak ve düzeliyor artık. Zaten bu tür kırıklarda altıncı haftadan sonra tam olarak iyileşme sağlanır diyorlar. Bu yüzden de altıncı haftayı bekliyorum tam olarak iyileşmek için" dedi.

Daha sonra Ruşen Çakır söze girerek Ahmet Hakan'ın köşe yazılarına sözü getirdi. İşte üçlü arasında geçen diyaloglar:

CABAS: DAHA MAGAZİNSEL YAZIYORSUN

Ruşen Çakır: Yazmaya başladın...

Ahmet Hakan: Evet başladım.

Mirgün Cabas: Geçen gün yakın arkadaşınız Nuray Mert 'Yazı sıkıntısı' diye bir yazı yazdı ve yazmaktan bu ara nasıl sıkıldığını anlattı. Sanki sizin yazılarda da birazcık mevzulardan ileri gelen bir sıkıntı seziyorum. Çok da böyle damardan girmiyorsunuz da etrafından biraz işin daha magaziniyle falan ilgileniyorsunuz. Doğru mu?

TARTIŞMALARDAN HERKES BIKTI

Ahmet Hakan: Evet doğru... Bu tartışmalar sıkıcı, herkes de sıkıldı. Bir şey de çıkmayacak. Türkiye'de her dönem bunları tartışıyoruz. Genelkurmay - hükümet sertleşmesi, ilişkiler hep tartışılan konular. Artık gerçekten bıkkınlık verdi. Herkes de böyle bir bıkkınlık var. Bugün dikkat ettiyseniz Ertuğrul Özkök de böylesi bir bıkkınlıktan söz ediyor. Doğru aslında. Ben de ne yazacağım, ne yapacağım artık? Albay Dursun Çiçek'le ilgili yazılacak, söylenecek hangi söz kaldı?

AHMET HAKAN NEDEN DUA ETTİ?

Kolunun kırılması nedeniyle bu olayları çok yakından takip ettiğini belirten Ahmet Hakan, o dönemde 'Ben yazılarıma tekrar başladığımda bu olay kapanmış olsun' diye Allah'a duacı olduğunu söyledi. Ama sanırız duaları kabul görmedi çünkü olaylar tam gaz hızla devam ediyor. Yani Ahmet Hakan yeniden yazmaya başlamasıyla olayların göbeğine düştü.

İŞTE O GÖRÜNTÜLER



Gazeteciler.com

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış
    ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÖNE ÇIKANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İlke Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0532 261 34 89