• BIST 9311.88
  • Altın 4344.503
  • Dolar 38.8487
  • Euro 44.8721
  • İstanbul 23 °C
  • Diyarbakır 31 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 26 °C
  • Berlin 23 °C

Ahmedinejad'ın büyük sırrı ortaya çıktı

Ahmedinejad'ın büyük sırrı ortaya çıktı
İran Cumhurbaşkanı Ahmedinejad, Ekonomik İşbirliği Teşkilatı zirvesinde, tercüman salonu terk edince Türkçe konuşmaya başladı.

İran Cumhurbaşkanı Ahmedinejad'ın Türkiye'deki EİT zirvesinin ardından düzenlediği basın toplantısında bir türlü aksilikler yakasını bırakmadı.

Önce salona girişi sırasında İran'ın dini lideri Ayetullah Ali Hamaney'in fotoğrafı yere düştü sonra ise tercüman krizi yaşandı.

Toplantıda Türkçe konuşmaları Farsça'ya çevirmekle görevli tercüman kulağına sürekli İngilizce gelince birden salonu terk etti.

Buna çok şaşıran İran Cumhurbaşkanı salondakileri de şaşırtarak Türkçe konuşmaya başladı. 'Mütercim çok yorulmuş' diyerek söze başlayan Ahmedinejad'ın böylece Türkçesi'nin de çok iyi olduğu ortaya çıktı.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış
    ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÖNE ÇIKANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İlke Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0532 261 34 89