• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 23 °C
  • Diyarbakır 25 °C
  • Ankara 19 °C
  • İzmir 27 °C
  • Berlin 20 °C

Adana'da inanılmaz vahşet

Adana'da inanılmaz vahşet
Adana'da bir apartman dairesinde, 3'ü çocuk 8 kişiyi kafalarından tabancayla vurulmuş olarak bulundu. Cinayet zanlısı olarak ailenin oğlu gözaltına alındı.

 ARKADAŞLARININ İHBARI ORTAYA ÇIKARDI

Alınan bilgiye göre, Huzurevleri Mahallesi 142 Sokak Özemek Apartmanı A Blok 11. kattaki dairede oturan Küçükdikili Ana Sağlık Merkezi'nde ebe hemşire olarak çalışan Nalan Yüksel'in işe gelmemesi, ardından ev cep telefonlarına ulaşılmaması üzerine zehirlendiğini düşünen mesai arkadaşları, Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekiplerini ve 112'yi aradı.

BAŞLARINDAN VURULMUŞ OLARAK BULUNDULAR

Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, kapının açılmaması üzerine polisten yardım istedi. Apartman dairesine gelen polis ekipleri, kapıyı açtıklarında, kan izlerine rastladı. Ekipler, değişik odalarda 3'ü çocuk 8 kişinin cesedine ulaştı. Bu kişilerin başlarından ve vücutlarının çeşitli yerlerinden vurularak öldürüldüğü belirlendi.

10 YILDIR EŞİNDEN AYRI YAŞIYORDU

Emniyet yetkilileri, öldürülen Nalan Yüksel'in 10 yıldır eşi Ali Yüksel'den ayrı yaşadığını, 2 çocuğuyla birlikte anne ve babasıyla oturduğunu bildirdi. Başlarından vurularak öldürüldüğü belirlenen kişilerin kimliklerinin tespiti için çalışmalar sürüyor.

BİR AİLEYİ YOK OLDU

İl Emniyet Müdürü Arif Akkale ve Adana Valisi İlhan Atış da incelemelerde bulunmak üzere olay yerine geldi. Akkale'den bilgi alan Vali İlhan Atış, ''Şu anda sadece 8 kişinin öldürüldüğünü biliyoruz, nasıl neyle niçin öldürülmesiyle ilgili teknik ve uzman ekibimiz çalışıyor'' dedi. Atış, ölenlerden hepsinin aynı aileden olduğunu belirterek, "Dede, evin oğlu, kızı, torunlar... Hepsi öldürülmüş. Olay taze, ancak aile içi cinayet ve cinnet üzerinde duruluyor" şeklinde konuştu.

KİMLİKLERİ BELİRLENDİ

Cesetlerin ebe hemşire Nalan Yüksel, baba İbrahim Yüksel (64), anne Günay Yüksel (62), 6 yaşındaki Vedat Yüksel, lise öğrencisi Halil İbrahim Kopar (17), ÖSS'ye hazırlanan Arif Kopar (19), kardeşinin eşi Gül Yüksel ve kardeşi Ali Yüksel'e ait olduğu bildirildi.

Öldürülen Halil İbrahim Kopar ile Arif Kopar'ın Nalan Yüksel'in 10 yıl önce ayrıldığı ve daha önce ismi ''Ali'' olarak açıklanan eşi Celal Kopar'dan olan çocukları olduğu öğrenildi.

SUSTURUCU KULLANILDI İDDİASI

Emniyet yetkilileri, komşuların silah sesi duymaması nedeniyle olayın susturucu kullanılarak işlendiğini tahmin ettiklerini kaydetti. Bu arada, cesetlerden 3'ünün salonda, 1'inin mutfakta, diğerlerinin ise oturma ve yatak odalarında bulunduğu belirtildi.

EVİN OĞLU CİNAYET ZANLISI OLARAK GÖZALTINA ALINDI

Adana Valisi İlhan Atış, 8 kişinin öldürülmesiyle ilgili olarak evin 38 yaşındaki oğlunun silahıyla birlikte cinayet zanlısı olarak yakalandığını bildirdi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış
    ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÖNE ÇIKANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İlke Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0532 261 34 89