• BIST 10225.48
  • Altın 4315.76
  • Dolar 39.8751
  • Euro 46.7637
  • İstanbul 24 °C
  • Diyarbakır 30 °C
  • Ankara 30 °C
  • İzmir 31 °C
  • Berlin 22 °C

28 Şubat'ta 6. dalga!

28 Şubat'ta 6. dalga!
28 Şubat soruşturması kapsamında yeni bir operasyon başlatıldı. Eski YÖK Başkanı Prof. Dr. Kemal Gürüz gözaltına alındı.

28 Şubat soruşturmasında 6.dalga 28 Şubat soruşturması kapsamında düzenlenen 6. dalgada aralarında eski YÖK Başkanı Prof. Dr. Kemal Gürüz’ün de bulunduğu 4 kişi gözaltına alındı.

Savcı Mustafa Bilgili'nin yürüttüğü 28 Şubat soruşturması kapsamında bu sabah yapılan operasyonda eski YÖK Başkanı Prof. Dr. Kemal Gürüz ile eski YÖK Yönetim Kurulu üyeleri Kenan Deniz, Sedat Arıtürk ve Erdoğan Özmal gözaltına alındı.

Kemal Gürüz'ün evinde, Deniz, Arıtürk ve Özmal'ın ise ofislerinde gözaltına alındığı öğrenildi.

Şüpheliler daha sonra emniyete götürüldü. Gürüz, Deniz, Arıtürk ve Özmal'ın sorgularının ardından yarın adliyeye sevk edilmesi bekleniyor.

Kemal Gürüz'ün bilgisi dahilinde YÖK'ün bazı öğretim görevlilerini fişlediği iddia edilmişti.

58 ASKER TUTUKLANDI

Soruşturma kapsamında bugüne kadar düzenlenen operasyonlarda 75'in üzerinde asker gözaltına alınmıştı. Mahkemeye çıkarılan 58 asker, tutuklanarak cezaevine gönderilmişti.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış
    ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÖNE ÇIKANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İlke Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0532 261 34 89