• BIST 9887.33
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 19 °C
  • Diyarbakır 27 °C
  • Ankara 26 °C
  • İzmir 22 °C
  • Berlin 13 °C

Zirvede bırakacağım

Zirvede bırakacağım
Hidayet Türkoğlu, Dünya Şampiyonası'nı düşünmek istediğini belirterek, “Belki de benim son şampiyonam olacak. Bunu kendi evimde en işi şekilde noktalamak istiyorum” dedi.

A Milli Basketbol Takımı kaptanı Hidayet Türkoğlu, şu an sadece Dünya Şampiyonası'nı düşünmek istediğini belirterek, “Belki de benim son şampiyonam olacak. Bunu kendi evimde en işi şekilde noktalamak istiyorum” dedi.

12 Dev Adam, 2010 Dünya Şampiyonası öncesi sağlık kontrolünden geçerken kaptan Hidayet Türkoğlu, turnuva ve NBA’deki geleceği ile ilgili açıklamalar yaptı. Şampiyonada seyirci faktörünün çok önemli olduğunu dile getiren Hido, “Seyirci faktörü her zaman lehimize olacaktır. Önemli olan bizim basketbolumuzu nasıl oynayacağımız, sahada nasıl sergileyeceğimizdir. Bunu yapabilecek güçteyiz. Kamp dönemini en iyi şekilde geçirip, seyirci faktörünü kullanarak iyi bir netice almak istiyoruz” diye konuştu.

Avukatlarım görüşüyor

NBA takımlarından Toronto Raptors’da forma giyen Hidayet Türkoğlu, takımda kalıp kalmayacağı ile ilgili olarak da, “Benim onlardan istediğim, basketbol olarak tekrar performansımı üst seviyede sergileyebilecek bir şekilde oynatılmam. Bunu yaptıkları takdirde ben seve seve Toronto’da kalmak istiyorum. Çünkü oraya gitmeyi ben istedim. O zaman doğru karar olduğunu düşündüm. Tek isteğim bu yönde bana destek olmaları. Diğer gelişmeler benim dışımda olur genelde. Bu konu şu anda, yarın veya bütün yaz da belli olabilir.”

Son şampiyonam

Milli basketbolcu, şu anda kafa ve fizik olarak sadece milli takıma hazırlandığını vurgulayarak, “Dünya Şampiyonası çok önemli. Kaptan olarak kendimi buraya hazırlamam gerekiyor. Bütün genç arkadaşlara örnek olmam gerekir. O yüzden şu anda ABD ikinci planda. Milli takıma faydalı olmak istiyorum. Çünkü bu belki benim son dünya şampiyonam olacak. O yüzden bunu en iyi şekilde, kendi ülkemde noktalamak istiyorum” diye konuştu.

Irak’lı bebeği ziyaret etti

Hidayet Türkoğlu, sağlık kontrolü sırasında kalp ameliyatı olmak için Irak’ın Telafer şehrinden İstanbul’a gelen ve International Hospital’da yatan Afrah Aqeel Nooruldeen adlı 18 aylık bebeği ziyaret etti. Hidayet, dedesi Ali Mustafa Nooruldeen ve anneannesi Sinam Taha Jameel ile hastanede ameliyat olmak için bekleyen Afrah hakkında, yetkililerinden bilgi aldı. Afrah’ın dedesi Ali, Hidayet’e teşekkür ederek, “Biz Irak’tan geldik, Türkmeniz” dedi. Afrah’ın kalbinde delik ve sorunlar olduğu kaydedildi.
 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış
    ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÖNE ÇIKANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İlke Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0532 261 34 89