• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 18 °C
  • Diyarbakır 18 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 19 °C
  • Berlin 7 °C

Ve Carlos'a Vize Çıktı

Ve Carlos'a Vize Çıktı
Dün saat 15.00’te Murat Özaydınlı, Aykut Kocaman, R.Carlos ve menajeri kulüp binasında buluştu.. F.Bahçe efsane yıldıza büyük bir veda partisi düzenleyecek

Sambacı’ya gidiş isteği için vize çıktı; peki Brezilyalı yıldız neden takımdan kopuyor? 

Dün saat 15.00’te Murat Özaydınlı, Aykut Kocaman, R.Carlos ve menajeri kulüp binasında buluştu.. F.Bahçe efsane yıldıza büyük bir veda partisi düzenleyecek

F.BAHÇE’NİN en büyük marka değeri olan Roberto Carlos, Türkiye’deki futbol kariyerini noktalıyor. Brezilyalı futbolcu ve menajeri dün kulüp binasının yolunu tutarlarken, sarı-lacivertli yetkililerin de Carlos’un istediği ’gitme vizesi’ni verdiği öğrenildi.

SAAT 15.00’te F.Bahçe Asbaşkanı Murat Özaydınlı, Sportif Direktör Aykut Kocaman, Roberto Carlos ve Sambacı’nın menajeri Kalamış’taki kulüp binasında masaya oturdular. Yapılan görüşmede taraflar Carlos’un ayrılış şartları üzerinde uzlaşmaya vardılar ve F.Bahçe’de bir büyük dünya yıldızının daha macerası sona erdi.

PEKİ Roberto Carlos’un F.Bahçe’den ayrılma nedenleri nelerdi? Ve önümüzdeki günlerde neler yaşanacak? İşte cevaplar:

1- CARLOS’UN hamile olan eşi Mariana Brezilya’ya dönmek istiyor. Hamilelik dönemini Sao Paulo da geçirmek istiyor.

2- F.BAHÇE’DE 2 sezon kalıp, büyük başarılar elde edememek Carlos’u bir hayli üzdü. 36 yaşındaki futbolcu doğup, büyüdüğü şehir olan Sao Paulo’nun bir takımında 2 sene daha futbol oynayıp kariyerine nokta koyacak.

3- HAFTA içinde bir basın toplantısı düzenleyecek olan Roberto Carlos, ayrılığını duyuracak. Türkiye’de yaşadığı güzel anıları anlatacak olan Carlos, F.Bahçe sevdasının bitmeyeceğini ve sarı-lacivertli takım için Brezilya’da elçi gibi çalışacağını bildirecek.

4-  F.BAHÇE yönetimi Sambacı’ya görkemli bir veda töreni yapmayı planlıyor. Brezilyalı yıldıza yaptığı hizmetler nedeniyle F.Bahçe yönetimi plaket ve hediyeler verecek.

5- CARLOS ayrılmadan önce Türkiye’deki arkadaşlarına yemek verecek. F.Bahçeli futbolcuların yanı sıra Sambacı’nın Türkiye’deki dostları bu yemeğe davet edilecek.

6- SARI-LACİVERTLİLERİN yarın oynayacağı Antalya maçı kadrosuna dahil edeceği Carlos, Sheriff maçından sonra gidebilir.. Eğer böyle bir durum olursa Brezilyalı futbolcu için bir veda karşılaşması da gerçekleşmemiş olacak.

7- SAMBACI yöneticilerle yaptığı görüşmelerde “Brezliya’ya gideyim. Hazırlıklarımı yapayım. Eğer şartlar uygun olursa futbolu bıraktıktan sonra bir gün F.Bahçe’ye hoca olarak dönmek isterim” diyerek açık kapı da bıraktı.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış
    ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÖNE ÇIKANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İlke Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0532 261 34 89