• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 13 °C
  • Diyarbakır 12 °C
  • Ankara 15 °C
  • İzmir 16 °C
  • Berlin 5 °C

Trabzonspor'a 'Paşa'lık sökmedi

Trabzonspor'a 'Paşa'lık sökmedi
Trabzonspor ile Kasımpaşa arasında yapılan karşılaşma Trabzonspor'un 2-0 üstünlüğüyle sona erdi.

Turkcell Süper Lig’de 30. haftanın kapanış maçında Trabzonspor evinde Kasımpaşa’yı ağırladı.

Karşılaşmanın ilk yarısında birçok gol pozisyonunu değerlendiremeyen bordo-mavililer, ikinici yarıda bulduğu gollerle Kasımpaşa’yı 2-0 yendi. Trabzonspor’a 3 puanı getiren golleri, 57. dakikada Egemen ve 90+4. dakikada Umut Bulut kaydetti.

14017

Kasımpaşa ise yakaladığı fırsatları kullanamadı ve evine puansız dödü. Trabzonspor bu galibiyetle puanını 53’e yükseltti, Kasımpaşa ise 36 puanda kaldı. Trabzonspor 31. haftada deplasmanda Eskişehirspor ile karşılaşacak. Kasımpaşa ise sahasında Fenerbahçe’yi konuk edecek.

İlk Yarı

14. dakikada Selçuk’un ara pasında, bir anda kaleci Murat Şahin ile karşı karşıya kalan Alanzinho’nun vuruşunda, top Murat’tan döndü.

15. dakikada Cale’nin soldan ortasında, ceza alanı içinde iyi yükselen Teofilo’nun kafa vuruşunda, kaleci Murat Şahin’i geçen topu kaptan Merthan, çizgi üzerinde kafayla uzaklaştırdı.

17. dakikada Keller’in sağdan yerden pasında, altı pas içinde Cenk topa vuramayınca konuk takım mutlak bir golden oldu.

20. dakikada Gabriç’in pasında ceza alanı içi sağ çaprazındaki Umut’un şutunda, top kaleci Murat Şahin’in dizine çarparak kornere çıktı.

25. dakikada Umut’un soldan ortasında, ceza alanı içinde Cale yükseldiği topa vuramadı. Boşta kalan topu, Alanzinho’dan önce savunma uzaklaştırmayı başardı.

27. dakikada Alanzinho’nun ara pasında, ceza alanı içinde Umut’un şutunda, kaleci Murat Şahin’in bacak arasından geçerek filelere doğru giden topu Ergün uzaklaştırdı.

30. dakikada Alanzinho’nun ara pasında, Gabriç’in rakiplerine rağmen yaptığı vuruşta, kaleci Murat Şahin topu güçlükle kornere çeldi.

36. dakikada Şahin’in ceza alanı dışından sert şutunda, top kaleci Onur’un göğsüne çarparak oyun alanına döndü.

39. dakikada Colman’ın pasında ceza alanı içinde Umut’un şutunda, kaleci Murat Şahin topu kornere gönderdi.

43. dakikada Selçuk’un sağdan kullandığı serbest vuruşta, ceza alanı içindeki Colman’ın şutunda, kaleci Murat Şahin sağ köşesine doğru gelen topu kontrol etti.

44. dakikada Alanzinho’nun pasıyla ceza alanına giren Umut’un kaleci Murat Şahin ile karşı karşıya kaldığı pozisyondaki yerden şutunda, Murat yatarak tehlikeyi önledi.

Karşılaşmanın ilk yarısı 0-0 sona erdi.

İlk Yarı

54. dakikada Selçuk’un sağdan pasında, ceza alanı içindeki Egemen’in kafa vuruşunda, top yandan auta gitti.

GOL 57. dakikada Colman’ın sağ kanattan kullandığı köşe vuruşunda, ceza alanı içinde iyi yükselen Egemen topu kafa ile kaleci Murat Şahin’in sağından filelere gönderdi: 1-0

60. dakikada Teofilo’nun ceza alanı dışından sert şutunda, kaleci Murat Şahin, topu kornere çeldi.

65. dakikada Cenk, ceza alanı içinde Engin ile girdiği mücadelede kendini yerde buldu, ancak maçın hakemi Özgüç Türkalp, devam kararı verdi. Kasımpaşalı oyuncular, bu pozisyona uzun süre itiraz ettiler.

Dönen topta hızlı gelişen Trabzonspor atağında boş durumdaki Alanzinho gole giderken Barış tarafından düşürüldü. Barış, sarı kart görünce kırmızı kart bekleyen Trabzonsporlu oyuncular da bu kez bu karara itiraz ettiler.

86. dakikada Colman’ın sağdan kullandığı köşe vuruşunda, savunmanın uzaklaştırmak istediği top Song’un önüne düştü. Bu futbolcunun şutunda, savunma çizgi önünde topu uzaklaştırdı.

90. dakikada rakiplerinden sıyrılan Özgür’ün şutunda, kaleci Onur’u geçen top direğin dibinden auta gitti.

90 2. dakikada Engin’in ara pasında, ceza alanına giren Umut’un şutunda top yandan auta gitti.

GOL 90 4. dakikada Trabzonspor ilginç bir gol attı. Bu dakika Trabzonspor yarı alanının orta noktasında serbest vuruş kazanan Kasımpaşa’da kaleci Murat Şahin de gol bulmak için rakip ceza alanı içine geldi.

Tüm oyuncular ceza alanı içine orta yapılmasını beklerken paslaşarak ceza alanına girmek isteyen Kasımpaşalı oyunculardan Ergün, topu Colman’a kaptırdı.

Bu futbolcunun verdiği pasla kendi yarı alanının ortalarından topla buluşarak ceza sahası içine kadar giren Umut, Ali Güneş’in korumak istediği kaleye topu göndererek, skoru 2-0 yaptı.

Karşılaşma Trabzonspor’un 2-0’lık üstünlüğü ile sona erdi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış
    ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÖNE ÇIKANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İlke Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0532 261 34 89