• BIST 11294.48
  • Altın 4912.562
  • Dolar 41.3841
  • Euro 48.5388
  • İstanbul 18 °C
  • Diyarbakır 13 °C
  • Ankara 10 °C
  • İzmir 16 °C
  • Berlin 13 °C

Tigran’ın naaşı Brüksel’e götürülecek!

Tigran’ın naaşı Brüksel’e götürülecek!
Aram Tigran’ın vasiyeti üzerine cenazesinin Diyarbakır’a girişine izin verilmeyince ailesi ikinci alternatif olarak cenazeyi Belçika’nın başkenti Brüksel’e götürme kararı aldı.

 Atina’da hayatını kaybeden sanatçı Aram Tigran’ın vasiyeti üzerine cenazesinin Diyarbakır’a girişine Türk makamları tarafından izin verilmeyince ailesi ikinci alternatif olarak cenazeyi Belçika’nın başkenti Brüksel’e götürme kararı aldı.

Alınan bilgilere göre Türk makamlarının Aram Tigran’ın cenazesinin Diyarbakır’a girişine izin vermemesi üzerine ailesi cenazeyi Brüksel’e götürmeye karar verdi. Atina’da bulunan eşi ve iki çocuğu, daha önce de Diyarbakır olmaması halinde Brüksel’e götüreceklerini belirtmişlerdi.

Herne kadar Brüksel'e götürülmesi kararı alınsa da ailesi ve Kürtler halen cenazenin Diyarbakır'a girişine izin verilmesi konusundaki bekleyişlerini de sürdürüyor. DTP'nin Aram Tigran için Ankara'daki girişimlerinin sürdüğü öğrenildi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış
    ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÖNE ÇIKANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İlke Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0532 261 34 89