• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 17 °C
  • Diyarbakır 16 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 17 °C
  • Berlin 5 °C

Şükür'den İlginç Lincoln Yorumu

Şükür'den İlginç Lincoln Yorumu
Galatasaray'ın efsane golcüsü Hakan Şükür, bu sezon Frank Rijkaard yönetiminde özlenen başarıların elde edileceğini söyledi.

Galatasaray'ın efsane golcüsü Hakan Şükür, Brezilyalı yıldız Lincoln hakkında ilginç açıklamalarda bulundu..

Kral, "Kariyeri ve bilgisiyle bu takıma çok yararlı olacağına inanıyorum" diye konuştu...

Bodrum'da ailesiyle birlikte tatil yapan Hakan Şükür, yeni sezonda Galatasaray'dan beklentilerini açıkladı. Eşi Beyda Şükür ve 3 çocuğuyla Bodrum'un Göltürkbükü beldesindeki villasında tatilini geçiren Hakan Şükür, Kazakistan'ın Tobol takımına karşı Galatasaray'ın yaşadığı sıkıntıların normal karşılanması gerektiğini söyledi. Hakan, "Bence bu tip sıkıntılar normal karşılanmalı. Takım için karar vermekte acele edilmemeli. Havalar çok sıcak. Sezona erken başlanması bu sıkıntıları getirebilir. Bu da gelecek için ölçü olamaz" diye konuştu.

SONUCA BAKILMALI

Rakibin küçümsenmemesi gerektiğini de dile getiren Şükür, "Kaza olmadan bu turun geçilmesi sevindirici. Galatasaray'ın bundan sonra artarak devam eden bir performans çizgisi yakalayacağına inanıyorum. Rijkaard kendini kanıtlamış iyi bir antrenör. Rijkaard ve ekibinin en büyük avantajı, geçen yılki takımın başarısızlığı ve ligi 5. olarak bitirmeleri. Bu ölçü, bu yıl sporcuların daha farklı bir sorumluluk alacaklarını gösteriyor. Rijkaard’ın, kariyeri ve bilgisiyle bu takıma çok yararlı olacağına inanıyorum. Galatasaray bu yıl Rijkaard ile zirveye oturur" açıklamasını yaptı.

LİNCOLN'ÜN GİTMESİ OLUMLU ETKİLEYECEK

Hakan Şükür, Brezilyalı yıldız Lincoln'ün takımdan uzaklaştırılmasının olumlu bir razgar estireceğini söyledi. Lincoln'ün tavırlarıyla bazen sabırları taşırma noktasına getirdiğini ve takımda huzursuzluğa neden olduğunu belirten Hakan Şükür, "Lincoln'ün ayrılması takımda çok olumlu bir rüzgar estirecektir. Lincoln çok iyi bir futbolcu olmasına karşılık zaman zaman takımın moralini bozan, camianın sabrını taşıyan tavırları bu kararların alınmasına neden oldu. Ayrıca Galatasaray'ın yaptığı transferler gerçekten yerinde yapılmıştır" dedi.

HAKEMLERİN İŞİ ZOR

Geçen yıl Fenerbahçe ve Galatasaray'ın ligin zirvesinden çabuk kopmasından dolayı hakemlerin son haftalarda büyük sıkıntı yaşamadıklarını dile getiren Şükür, "Unutulmamalı ki onlar da insan. Sürekli baskı altındalar. Türkiye'de hakemler futbolcudan daha çok stres altında maça çıkıyor. Bunları bırakıp her iki tarafın, yöneticilerin, sporcuların hakemlere güvenmesi şart. Türk hakemleri son yıllarda büyük başarılar elde etti. Hakemlere yapılan eleştirilerin dozu iyi ayarlanmalı. Geçen yılın ikinci yarısı çok iyiydi. Ama bu yıl hakemlerin işi çok zor olacak" dedi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış
    ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÖNE ÇIKANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İlke Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0532 261 34 89