• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 18 °C
  • Diyarbakır 18 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 19 °C
  • Berlin 7 °C

Son 6 maçta galibiyeti yok!

Son 6 maçta galibiyeti yok!
Beşiktaş, Kasımpaşa'ya yenilerek üst üste 6. maçında da galibiyet yüzü görememiş oldu.

Resmi maçlardaki son galibiyetini 29 Kasım 2009'da ligdeki Sivasspor maçında alan Beşiktaş, daha sonra sırasıyla Diyarbakırspor, CSKA Moskova, Manisaspor, Bursaspor, Ziraat Türkiye Kupası'ndaki Manisaspor ve son olarak da Kasımpaşa maçlarında taraftarlarına galibiyet sevinci yaşatamadı.

Son 6 resmi maçta 2 kez sahadan beraberlikle ayrılan Beşiktaş, 4 kez de mağlup oldu.

10327

Bu arada, siyah-beyazlılar, Antalya'da oynadıkları özel turnuvadaki 2 maçta da yine galibiyet yüzü göremedi. Beşiktaş, turnuvada Hollanda'nın Vitesse Arnheim ve Almanya'nın Hamburg takımlarıyla normal sürede berabere kalırken, penaltı atışlarıyla Hollanda ekibini geçip, Alman ekibine elenmişti.

3-0'DAN SONRA PROTESTOLAR YÜKSELDİ

Kasımpaşa'nın 26. dakikada 3-0 öne geçmesinin ardından, siyah-beyazlı tribünlerden protesto sesleri yükseldi. Siyah-beyazlı taraftarlar, Kulüp Başkanı Yıldırım Demirören'i protesto ederken, ''Yeter Yıldırım Demirören'' ve ''Başkan olsana, Gaziantep'e başkan olsana'' şeklinde tezahüratlarda bulundu.

Necip'in oyuna alınması için tezahürat yapan taraftarlar, ayrıca bir şutunda topu dışarı atan Nihat'ı da ıslıkladı. Teknik direktör Denizli de ikinci yarının başında Necip'i, Uğur'un yerine oyuna aldı.

Taraftarların ayrıca ''Ayıptır sorması 15 günde ne yaptınız?'' ve ''Söylesene hoca takım niye oynamıyor?'' tezahüratları dikkat çekti.

KAPALI TRİBÜNÜN ORTASI BOŞALDI

Beşiktaşlı taraftarlar, protesto amacıyla kapalı tribünün orta bölümünü de boşalttı.

Siyah-beyazlıların önde gelen taraftar gruplarında Çarşı'nın yer aldığı bölüm, maçın ikinci yarısında boş bırakıldı.

Taraftarlar, Yıldırım Demirören'e göndermede bulunarak, ''Temizlesene, tribünleri temizlesene'', diye bağırdı. Taraftarlar ayrıca, ay sonunda yapılacak seçim için de ''Kongre uyuma, kulübüne sahip çık'', ''Oyunu satma'' diye tezahüratlarda bulundular.

RAMAZAN KALEDE GÜVEN VERMEDİ

Beşiktaş'ın devre arasında Almanya'nın Hoffenheim takımından transfer ettiği kaleci Ramazan Özcan, ilk resmi maçında güven vermedi.

Özellikle ilk 2 golde hatası olduğu gözlenen Ramazan, ilk resmi maçında kalesinde 3 gol birden gördü.

Beşiktaş Teknik Direktörü Mustafa Denizli, Kasımpaşa karşısında alınan yenilginin ardından çarpıcı açıklamalar...

Beşiktaş Teknik Direktörü Mustafa Denizli, Kasımpaşa karşısında alınan yenilginin ardından, “Bu kadar kısa sürede bu tip goller yiyebilen bir takımın maç kazanma şansı yoktur, biz de bunu yaşadık” dedi.

Denizli, maç sonrası düzenlediği basın toplantısında, oyunda baskılı olmanın, rakip kalenin önünde olmanın maç kazanmak için yeterli olmadığını söyledi.

Son 6 resmi maçlarında galibiyet alamadıklarının hatırlatılması üzerine Denizli, “Bu, inşallah bu periyotun sonu olur, tahminimiz de böyle. Daha sağlıklı bir ortam yaratmak mecburiyetindeyiz. Ağır bir çalışma dönemi geçirdik, belki onun da olumsuz etkileri oldu, ama şartlar ne olursa olsun, böyle bir görüntü verme hakkımız yok. Bir büyük takım ne böyle goller yiyebilir, ne de pas hataları yapabilir” diye konuştu.

Denizli, kaleci Ramazan'ın ilk resmi maçında yediği hatalı gollere değinilmesi üzerine, Normaldir, ilk kez bir resmi maça çıkıyor. Takım arkadaşları ile mutlaka bir süreci birlikte geçirmesi lazım. Bunların hepsi, bir kaleci için futbolun içinde yaşanabilecek hadiseler ifadelerini kullandı.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış
    ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÖNE ÇIKANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İlke Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0532 261 34 89