• BIST 9079.97
  • Altın 2309.877
  • Dolar 32.3385
  • Euro 35.0749
  • İstanbul 18 °C
  • Diyarbakır 13 °C
  • Ankara 17 °C
  • İzmir 21 °C
  • Berlin 11 °C

Sıra yenilgi serisinde: 2-1

Sıra yenilgi serisinde: 2-1
Sezona 8 galibiyetle giren Fenerbahçe, ligde peş peşe 3. yenilgisini Eskişehir deplasmanında aldı.

Sezona 8 galibiyetle giren Fenerbahçe, ligde peş peşe 3. yenilgisini Eskişehir deplasmanında aldı. Ev sahibine 3 puan getiren golleri Adem Sarı attı. Fenerbahçe'nin golü Lugano'dan geldi.

Beşiktaş’ın evinde Diyarbakırspor’a puan kaybetmesi Fenerbahçe tarafında son haftalarda ligde alınan en olumlu haberdi. Ama Eskişehirspor mağlup edilemezse o haberin de anlamı kalmayacaktı. Güiza kenara alınmış, Semih ilk 11’e girmişti. Sakatlıktan yeni çıkan Emre en azından yedek kulübesine terfi etmişti.

Evinde her zaman agresif ve atak olan Eskişehirspor 9. dakikada Adem’in sağdan şutuyla ilk yoklamasını yaptı. Sağına yatan Volkan, “Burada” dedi. 12’de Bülent Kocabey soldan ceza alanına yaklaşırken şutladı. Volkan köşeye uçup dışarı yolladı topu. O kornerin sonucunda Adem vurdu. Vederson çizgi üzerinde Hızır gibiydi.

8719

Fenerbahçe zaman zaman pas trafiğini doğru yapıp ileri çıkıyordu ama ciddi pozisyon bulmakta zorlanıyordu. 28’de Vederson degaj kullanan ama kalesine dönmeyen Ivesa’yı orta sahadan gözüne kestirdi. Top üstten dışarı gitti. 31’de Volkan, Alex’e topu göndermeyi düşündü. Brezilyalı uyuyunca Koray 25 metreden boş kaleyi denedi ama o da karavana attı.

Geride kalmayı tercih eden Fenerbahçe 38’de güzel ve organize geldi. Alex sağdaki Gökhan’a aktardı. Onun ortasına Alex’in kafası Ivesa’da kaldı.

50’de Alex’in topuk pasında Andre Santos ceza alanına girdi. Vuruşunu iki hamlede Ivesa tuttu. Fenerbahçe’nin daha derli toplu oynadığı bölümde rakip savunmayı aşma lonusunda sıkıntı yaşadığı gözlemleniyordu kolaylıkla. 62’de Eskişehir atağında sağdan Volkan’ın ortasına Adem klas bir vuruş yaptı: 1-0. Bu gol, ne kadar hazır olduğu meçhul Emre’nin, eleştirilerin hedefi Güiza’nın ve Daum’un pek de pozitif bakmadığı Sevilla fatihi Uğur’un oyuna girmesine neden oluyordu.

Ama topuyla, tüfeğiyle ileri çıkan Fenerbahçe üretim konusunda başarısız kalmaya devam etti. Üstüne 79’da Adem solda topla buluşup farkı ikiye çıkardı: 2-0.

Dakikalar 90+4'ü gösterdiğinde, sağ kanattan yapılan ortaya Semih vurdu. Kaleci Ivesa'dan dönen topu Lugano ağlara gönderdi ancak bu gol sarı-lacivertliler için yeterli olmadı. Karşılaşma bu skorla tamamlandı: 2-1.

Fenerbahçe’deki erozyon her yere sinmiş durumda. Sadece teknik kadroyu ya da futbolcuları suçlamak çare değil. Peş peşe gelen 3 yenilgi ligin başında toplanan puanlar sayesinde şimdilik zirve yarışından kopma anlamına gelmiyor. Ama işler iyi gitmiyor. İyiye gitmeye başlayacağına dair de bir ipucu yok. Daum’un artık, “Biz lideriz, Şu rekoru kırdık, bu rekoru kırdık” diyebileceğini sanmıyorum.

ESKİŞEHİRSPOR: 2 - FENERBAHÇE: 1

Hakemler: Mustafa Kamil Abitoğlu, Mustafa Emre Eyisoy, Adil Sinem
Eskişehirspor: Ivesa, Koray, Nadareviç, El Saka, Volkan, Burak, Bülent Ertuğrul (Dk. 68 Ragıp), Alper (Dk. 77 Veysel), Bülent Kocabey (Dk. 55 Sezgin), Adem, Youla
Fenerbahçe: Volkan, Gökhan, Lugano, Bilica, Vederson, Mehmet(Dk. 66 Guiza), Baroni, Selçuk (Dk. 67 Emre), Dos Santos (Dk. 66 Uğur), Ale, Semih
Goller: Dk. 62 ve 79 Adem (Eskişehirspor), Dk. 90 4 Lugano (Fenerbahçe)
Sarı kartlar: Dk. 36 Bülent Ertuğrul, Dk. 81 Ragıp, Dk. 89 Veysel, Dk. 90+4 El Saka (Eskişehirspor), Dk. 45 Vederson, Dk. 45 Selçuk (Fenerbahçe)

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış
    ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÖNE ÇIKANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İlke Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0532 261 34 89