• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 18 °C
  • Diyarbakır 17 °C
  • Ankara 19 °C
  • İzmir 20 °C
  • Berlin 3 °C

Sinemalarda 3 yeni film

Sinemalarda 3 yeni film
"Günışığı Temizleme Şirketi (Sunshine Cleaning)", yarın sinemalarda seyircilerin karşısına çıkacak.

Christine Jeffs'in yönettiği ve Amy Adams, Emily Blunt, Alan Arkin ile Jason Spevack'ın oynadığı "Günışığı Temizleme Şirketi (Sunshine Cleaning)", yarın sinemalarda seyircilerin karşısına çıkacak.

Hayatın zorluklarıyla cebelleşen bir aileyi anlatan duygusal komedi filmi olan "Günışığı Temizleme Şirketi"nde, iki kız kardeşin büyüğü Rose, çocuğunu tek başına büyüten bir annedir.

Küçüğü Nora ise yetişkinlikten kaçmak için her şeyi dener. Birlikte Rose'un oğlu Oscar'a bakarlar, babalarını da beladan uzak tutmaya çalışırlar ama geçinebilmek için çalışmaları gerekir.

Geçimlerini suç mahallerini temizleyerek sağlayan iki kız kardeş, işleri önce yüzlerine bulaştırsalar da bu alanda kendilerine bir isim yapmayı başarırlar. Ancak sorunları, geçmişlerinden gelen bir olayla birleşince "Günışığı Temizlik Şirketi"nin geleceği tehlikeye düşer.

Mavi Fil

Kompin Kemgumnird'in yönettiği ve Timuçin Esen, Ozan Güven ile Ezgi Mola'nın seslendirdiği animasyon film "Mavi Fil (The Blue Elephant)", yarın seyirciyle buluşacak.

Senaryosu Amraporn Pandinthong ve Evan Spiliotopoulos'a ait filmin orijinal seslendirmesini Jeremy Redleaf, Carl Reiner, Thomas Sharkey, Martin Short gibi dünya yıldızları yaptı.

Filmin kahramanı Khan Kluay, kayıp babasını bulmak için yolculuğa çıkan genç bir fildir. Bu yolculuğunda dostluk, cesaret ve fedakarlık gibi anlamlı şeyler öğrenir. Yeni keşfettiği kavramların aslında babasının ruhuyla ona geçmiş olduğunu ve içinde var olduğunu fark eder. Bir arada yaşamayı öğrendiği insanlarla filler arasındaki ilişkiyi anlar.

Son Durak 4 3D

"Ölümü atlatamazsın" teması üzerine oluşturulan korku serisinin dördüncü filmi olan "Final Destination 4/Son Durak 4" üç boyutlu olarak vizyona girecek. David R. Ellis'in yönettiği, senaryosu Eric Bress'e ait filmin başrollerini Bobby Campo, Shantel Vansanten, Nick Zano, Haley Webb ve Mykelti Williamson paylaşıyor.

Serisinin son ama 3 boyutlu ilk filmi olan "Son Durak 4"ün konusu ise şöyle:

"Nick ve arkadaşları, hafta sonunda araba yarışı izlemeye giderler. Bu sırada Nick, yarışın yapıldığı stadyumda çok büyük bir kaza meydana geldiğini, insanların öldüğünü ve stadyumun izleyicilerin üzerine yıkıldığını görür. Nick, bu gördüklerinin birazdan yaşayacakları bir felaket olduğunu fark ederek, 12 kişiyi kendisi ile birlikte stadyumdan çıkmaya ikna eder ve böylece kazadan kurtulmuş olurlar ama ölüm yarım kalan işini bitirmek için geri döner. Stadyum kazasından kurtulanları çok daha korkunç kazalar beklemektedir."

Etiketler: ,
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış
    ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÖNE ÇIKANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İlke Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0532 261 34 89