• BIST 9079.97
  • Altın 2304.725
  • Dolar 32.3425
  • Euro 35.1032
  • İstanbul 19 °C
  • Diyarbakır 16 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 23 °C
  • Berlin 12 °C

Sezen Aksu'ya Protesto!

Sezen Aksu'ya Protesto!
İzmir'in işgalden kurtuluşunun 87. yıldönümü nedeniyle 9 Eylül Çarşamba Çarşamba günü konser verecek olan Sezen Aksu'yu, "Dünya Türk Olsun" grubu topa tuttu.

Sezen Aksu İzmir'in kurtuluşunu kutlamak için İzmir'e geleceğine gitsin Kandil'deki teröristlere konser versin"

İzmir'in işgalden kurtuluşunun 87. yıldönümü nedeniyle 9 Eylül Çarşamba Çarşamba günü Gündoğdu Meydanı'ndan konser verecek olan Sezen Aksu'yu, "Dünya Türk Olsun" grubu topa tuttu. Hükümetin kürt açılımını savunduğu için Sezen Aksu'yu eleştiren ve Kürt açılımına karşı olan kişilerin bu konsere gitmemesi gerektiğini dile getiren Dünya Türk Olsun (DTO) Grubu Başkanı Birol Şeker, "Kürt açılımının içinin neyle doldurulacağını bilmeden ve özellikle DTP'li milletvekillerinin "Açılımın yolu İmralı'dan geçer" demesine rağmen bu açılıma destek veren Sezen Aksu'yu kınıyoruz" dedi.

Sezen Aksu'nun Kürt açılımını destekleyerek İzmir'in düşman işgalinden kurtuluşu'nun anlamına ters düşecek şekilde açıklamalar yaptığını söyleyen Birol Şeker, "Sezen Aksu halka malolmuş bir sanatçıdır. Böyle ülkenin geleceği, birlik ve beraberliğiyle ilgili konularda bu kadar rahat konuşması bizi üzdü. Sezen Aksu İzmir'in kurtuluşunu kutlamak için İzmir'e geleceğine gitsin Kandil'deki teröristlere konser versin" diye konuştu.

İstediklerinin dünyanın Türk olması değil Mustafa Kemal Atatürk'ün dediği gibi, "Bir Türk Dünyaya Bedeldir" sözünden hareket etmek ve gelenek ve göreneklerimize uygun gençlerin yetişmesini sağlamak olduğunu söyleyen Birol Şeker, "2 yıl önce internet sitesinde www.dünyaturkorduları.com adresini açtık. İlk başlarda 5 bin üyemiz vardı. Daha sonra bizim sitemiz bölücü hackerler tarafından hacklendi. Daha sonra bizim adımızı Facebook paylaşım sitesinde çok sayıda kişi taklit etti. Taklit de olsa 25 bin üyeyesahibiz. Bizim için önemli olan Türk Gençliği olarak bilinçlenmektir. Bu vatanda bölünmeden parçalanmadan birlik ve beraberlik içinde yaşamaktır." şeklinde konuştu.

Hiçbir siyasi parti ve sivil toplum örgütünün içinde yer almadıklarını söyleyen Şeker, şunları kaydetti:

"Bizi duvarlardaki yazılarımızdan dolayı bugüne kadar herkes merak etti. Bunlar kimdir neyin nesidir diyerek herkes peşimize düştü. Ama bazı odakların bizim adımıza olumsuz işler yapmaması için ortaya çıktık. İlk tepkimizi hükümetin kürt açılımını eleştirerek gösterdik. Bundan sonra da olaylar karşısında Türk Gençliği olarak tepkimizi her platformda göstererek tepkisiz kalmayacağız."

  • Yorumlar 1
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış
    ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Diğer Haberler
    ÖNE ÇIKANLAR
    Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İlke Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0532 261 34 89