• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 14 °C
  • Diyarbakır 13 °C
  • Ankara 16 °C
  • İzmir 17 °C
  • Berlin 6 °C

Rijkaard'ın tercümanından şok açıklamalar

Rijkaard'ın tercümanından şok açıklamalar
Galatasaray'da görevine son verilen Frank Rijkaard'ın tercümanlığını yapan sarı-kırmızılı eski futbolcu Mustafa Yücedağ, sert açıklamalarda bulundu.

NTV Spor kanalında canlı yayına katılan Mustafa Yücedağ, Frank Rijkaard'ın istediği transferlerin yönetim tarafından yapılmadığını ve Hollandalı çalıştırıcının görevinden ayrılması için bazı oyuncuların Ankaragücü maçını provoke ettiklerini ileri sürdü.

Yücedağ, Galatasaray takımına dahil edilen yabancı oyuncuların hepsinin yönetimin transferleri olduğunu belirterek, ''Ben Rijkaard'ın transfer listesini gördüm. Bu isimlerden hiçbiri yoktu. Olabilir, kulüp transfer yapabilir. Ama bir teknik direktör kendi oyuncuları tercih etmek ve ona göre oyun sistemini oluşturmak ister. Biz Türkiye'ye üst düzey oyuncuları değil, nerede ikinci el oyuncular varsa onları alıp getiriyoruz'' dedi.

''ANKARAGÜCÜ MAÇI PROVOKE EDİLDİ''

Mustafa Yücedağ, Galatasaray'ın 4-2 kaybettiği ve Frank Rijkaard'ın görevinden alınmasının yolunu açan Ankaragücü yenilgisine bazı sarı-kırmızılı oyuncuların sebep olduğunu iddia etti.

''Ankaragücü maçında bazı futblcular, Rijkaard'ın gitmesi için takımlarına ihanet ettiler'' ifadelerini kullanan Yücedağ, herkesin maç kasedini bir kez daha izlemesini önerdi, karşılaşmayı provoke eden isimlerin görüleceğini söyledi.

''4 AY ÇALIŞIP GÖNDERİLMEYİ HAK ETMEDİM''

Galatasaray'da Rijkaard'ın yardımcısı olarak 4 ay çalıştığını hatırlatan Yücedağ, ''Gönderilmeyi hak etmedim. Benim diplomam var. Galatasaray beni kullanabilirdi. 'Gel sana başka görev verelim' denilebilirdi. Rijkaard'ı, Hollandalı bir teknik adamı gönderebilirsin. Ama ben Galatasaraylıyım kardeşim, beni tutabilirdin'' diye konuştu.

''ANKARAGÜCÜ 4 ATTIYSA, FENERBAHÇE 6 ATAR''

Galatasaray'ın Fenerbahçe ile yapacağı derbi maçı artık televizyondan izleyebileceğini ifade eden Yücedağ, daha önce Rijkaard'la derbinin değerlendirmesini yaptıklarını belirterek, şöyle devam etti:

''Rijkaard'a Fenerbahçe'ye karşı şansımızın tutmadığı anlatılmış. Ben ise ona bu sene kazanabileceğimizi söylemiştim. Ama Ankaragücü maçının ardından düşüncelerim değişti. Ankaragücü 4 atıyorsa, Fenerbahçe 6 atar. Rijkaard hiçbir zaman takım için umutsuz düşünmüyordu. Sadece, 'Daha çok çalışmalıyız' diyordu. Çok pozitif bir insandı.''

Yücedağ, bir takıma teknik direktör olsa, Galatasaray'dan birkaç oyuncu dışında hiç kimseyi almayacağını sözlerine ekledi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış
    ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÖNE ÇIKANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İlke Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0532 261 34 89