• BIST 9645.02
  • Altın 2429.254
  • Dolar 32.552
  • Euro 34.8813
  • İstanbul 20 °C
  • Diyarbakır 17 °C
  • Ankara 23 °C
  • İzmir 25 °C
  • Berlin 7 °C

Rıdvan'dan Daum'a inanılmaz teklif

Rıdvan'dan Daum'a inanılmaz teklif
Fenerbahçe perişan haldeydi.. Kasımpaşa farkı kaçırdı.. Rıdvan Dilmen Daum'u futbolcuları ve yönetimi topa tuttu.

Fenerbahçe'nin kötü oyunu Rıdvan Dilmen'i isyan ettirdi.. Daum'un taktini eleştirdi, yöneticilere de Carlos'u takımda tuttuğu için ateş püskürdü. Roberto Carlos'a ve yönetime tepkisini Milliyet'teki köşesinde Beni de oynat hoca diyerek gösterdi.

(...)3-1 biten Galatasaray maçı Fenerbahçe’den çok şey götürdü. Hem oyuncu cezası, hem seyirci cezası... O günden sonra tek galibiyeti yok. Hem psikolojik, hem fizik olarak sürekli geriye gidiş var. İdare ederek sanki ilk yarının bitimini bekliyorlar.

Tamam kabul çok oyuncusu yok. Format da değişik. 4-3-1-2 oynadı. Ancak bu kadro yapısı ile 4-3-1-2 oynayamazsınız. Birinci kural savunma ile forvet arasında bu kadar uçurum olmamalı. Bu maçta inanılmaz derecede uçurum vardı. Öndeki oyuncular top Kasımpaşa’da iken pres yapmayınca Fenerbahçe savunması mecburen işin kolayına kaçıp ofsayt taktiğine başvurdu. Kasımpaşa da bundan faydalanarak savunmanın arkasına çok sarktı. Attığından da fazlasını kaçırdı. Buna karşılık Fenerbahçe’nin hemen hemen hiç pozisyonu yok.

Böyle bir galibiyetten sonra Kasımpaşa’dan bahsetmemek ayıp olur. Tabii ki Yılmaz Vural’dan... Çoğu sezon başı hazırlığı geçirmemiş oyuncuları aldı, her gün üzerine koyarak yoluna devam ediyor. İçeride dışarıda hücum oynamaya çalışıyor. Dün de aynı stilde oynadı. 4-3-1-2. 70’lerde hücum oyuncularını çıkarıp, orta sahaya takviye yaptı. Önce 2-1’lik galibiyeti korudu, ardından üçüncü golü buldu. Bravo sana Yılmaz hoca.

Ali Güneş bu maç öncesinde bir demeç vermişti; “Alex çok iyi bir oyuncu ama seyircisiz oynayamaz” diye... Haklı da çıktı.

Sahada mücadele eden Özer Hurmacı, Semih, Selçuk, Deivid, Güiza gibi oyuncular fizik olarak iyi değiller. Carlos’u hiç saymıyorum. Ben de onun kadar bu yaşımda çıkıp oynarım. Para da istemem. Ama bunun suçu onda yok. Yöneticilerde.

Oyunun devamında ayakta kalan Kasımpaşa takımı oldu. Taktiği doğru uygulayan Kasımpaşa idi... Daha fazla koşan Kasımpaşa idi. Maçı hak eden de Kasımpaşa idi...

Düşünebiliyor musunuz; Beşiktaş derbisinde bir penaltınız verilmiyor, üçüncü gol ofsayt... Dün gece yine ofsayttan gol yiyiyorsunuz. Ama oyuncuların ellerini kaldırarak itiraz edecek durumu yok. Yöneticilerin çıkıp konuşmaya hakkı yok. Çünkü top oynamıyorlar. Fenerbahçe sahasında üç gol yiyor, sarı kart görmeden maçı bitiriyor. Anlayın takımın durumu.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış
    ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÖNE ÇIKANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İlke Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0532 261 34 89