• BIST 9915.62
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 18 °C
  • Diyarbakır 25 °C
  • Ankara 26 °C
  • İzmir 22 °C
  • Berlin 14 °C

Rıdvan Ergenekon'u açıkladı!

Rıdvan Ergenekon'u açıkladı!
Rıdvan Dilmen "Futbolda Ergenekon var" dedi ortalık karıştı. Spor dünyanının önde gelenleri bu sözleri yorumladı.

Hakkı Yalçın'ın röportajı bomba etkisi yarattı. Dilmen'in sözlerini yorumlayan futbolun önde gelen isimleri ,"Evet Ergenekon var ama biz görmedik" dedi... Rıdvan ise, "Ben diyeceğimi dedim. Bundan sonrasını kendileri bulsunlar" açıklamasıyla noktayı koydu

Ali Şen: Rıdvan çıksın bize isimleri açıklasın!
"Rıdvan birşey dediyse bilerek konuşmuştur. Ancak benim nefret ettiğim bir olay var. Birileri çıkar, der ki "Türkiye de şike var, futbol kirli, Ergenekon var." Ama bunları sorunca, "kimdir bunlar" deyince, "Bir konuşursam Türkiye, bir birine girer" diye konuşurlar. Tanıdığım Rıdvan bildiklerini, isimlerini teker teker söylemelidir. İsimleri vermeyip, bizim öğrenmemize mani bir durum varsa, Rıdvan ı da o palavracılar kısmına koyarım."

Faruk Süren: Ergenekon'a heves eden çok
"Futbolun içinde Ergenekon gibi bir teşkilatın olduğunu düşünmüyorum. Fakat böyle bir olaya heves eden bir sürü insan olduğunu başkanlık yaptığım dönemden de biliyorum. İşini gücünü bırakıp tüm mesaisini Futbol Federasyonu ve hakemleri etki altına almak için harcayan insanlar olabilir. Mutlaka etkilenen de vardır. Fakat ben futbolun içinde organize bir teşekkül olduğunu düşünmüyorum"

Özcan Oal: Bu mücadele yıllardır veriliyor
"Aynen katılıyorum. Kasımpaşa Futbol Şube Sorumlusu Süha Bey, Cüneyt Çakır'ın yönettiği Sivas maçı sonrası "Futbolun Ergenekonu" demişti. Serdar Çakır (Cüneyt Çakır'ın babası) ve Ulusoy federasyonuna mensup olup şu anda görev alamayanların hepsi hakemliğin altını oyuyor. Bunların içinde Cüneyt Çakır varsa, bu da futbolun Ergenekonu'dur. Yıllarca bu mücadele verildi. Hala da veriliyor."

Yılmaz Vural: Rıdvan'a güvenirim doğru söylemiştir
"Rıdvan'ın böyle bir şeyi daha açık söylemesi gerekirdi. Ama şu da var ki Rıdvan öyle boş yere de konuşmaz. Mutlaka bildiği ya da şahit olduğu bir takım gelişmeler olmuştur. Bu bakımdan ben Rıdvan'a güvenirim. Onun sözleri ve yorumları benim için 'Number One'dır."

Erman Toroğlu: Futbolun içinde böyle şeyler var
"Valla ben yıllarca konuştum. Maraton'da olsun katıldığım panellerde olsun, bu konudaki fikrimi çok kez açıkladım. Tekrar tekrar konuşmaya gerek yok. Ama şunu belirtmeliyim ki, futbolun içinde böyle şeyler var. Hem de çok net var. Futbolculuk dönemimden başlayarak, hakemlik hayatımda da bunlara şahit oldum. Eski açıklamalarımı incelerseniz zaten bu konudaki sözlerimi de bulabilirsiniz."

Sinan Engin: Her dönem bu tür olaylar yaşandı
"Ben Rıdvan Dilmen'in tam olarak ne kastettiğini anlamadım. Eğer federasyonu ya da hakemleri etkileme anlamında bunu söylüyorsa, her dönem her takımın yöneticileri böyle yollara başvurmuştur".

Serhat Ulueren: Herkes güç ve çıkar peşinde
"Milyar dolarların döndüğü piyasada mutlaka Ergenekon vardır. Herkes söz sahibi olmak, güç ve çıkar sağlamak istiyor. Bahisin de işin içine girmesiyle herkes kısa yoldan köşeyi dönme derdinde."

Eski MHK Başkanı Mustafa Çulcu: "Futbolda Ergenekon var tabi. Benim de kulağıma geldi
"Var tabi ki. Ama öncelikle bunu hissetmek lazım. Bu tür söylentiler sık sık kulağıma geldi. Fakat görev yaptığım süre içinde böyle bir müdahaleyle karşılaşmadım. Ancak futbolun içinde derin devlet olsun, Ergenekon olsun hep konuşulmuştur. Futbolda Ergenekon yok diyemiyorum. Zaten ateş olmayan yerden duman çıkmaz."

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış
    ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÖNE ÇIKANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İlke Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0532 261 34 89