• BIST 9760.97
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 17 °C
  • Diyarbakır 24 °C
  • Ankara 23 °C
  • İzmir 19 °C
  • Berlin 8 °C

Rezidansta cinayet!

Rezidansta cinayet!
Müteahhit ve galericilik yapan işadamı Mehmet Fatih Edremit (52), Polat Towers Recidance'ın 22'nci katındaki dairesinde 6 kurşunla öldürüldü.

Müteahhit ve galericilik yapan işadamı Mehmet Fatih Edremit (52), Polat Towers Recidance'ın 22. katındaki dairesinde tabancayla açılan ateş sonucu öldürüldü. Asayiş Şubesi Ağır Suç Masası polisleri olaydan sonra yaptıkları araştırmada, cinayete karışan Dündar Kılıç'ın torunu olan ve daha önce bir çok olaya adı karışan Onur Özbizerdik'i yakaladı. Cinayet sırasında Recidance'de olay yerinde olduğu belirlenen Bülent Zara adlı kişi de Antalya'da yakalanarak İstanbul'a getirildi. Cinayet ile ilgili olarak ünlü kabadayı Hasan Heybetli de gözaltına alınarak tanık olarak ifadesi alındı.

GÜVENLİĞE 'OLUR' VERDİ

Önceki gece saat 20.00 sıralarında eski bir siyasetçinin gizli ortağı olduğu öne sürülen müteahhitlik ve galericilik yapan işadamı Mehmet Fatih Erdemit'i kaldığı Polat Recidence'da iki kişi ziyarete geldi. İşadamını ziyarete gelen iki kişi, Edremit'in güvenliğe "olur" vermesinin ardından 22. katta kaldığı 124 nolu daireye çıktılar. Polat Recidance'in güvenlik görevlileri aradan 3,5 saat geçtikten sonra iki kişinin telaşlı bir şekilde koşarak dışarıya çıkmalarından şüphelendiler ve hemen işadamı Edremit'in dairesini aradılar. Telefonla Edremit'e ulaşamayan güvenlik yetkilileri işadamının kaldığı daireye çıktılar.

VÜCUDUNA 6 KURŞUN İSABET

Binanın 22.katında bulunan 124 numaralı kapıyı aralık bulan güvenlik görevlileri, işadamı Edremit'i ağır yaralı olarak yerde yatarken buldu. Hemen ambulans çağıran görevliler, ardından polise haber verdiler. Karnına ve ayaklarına 6 kurşun isabet eden Edremit, ağır yaralı olarak kaldırıldığı Şişli Etfal Hastanesi'nde kurtarılamayarak yaşamını yitirdi.

KAMERALAR İNCELENİYOR

Olay yerine gelerek incelemelerde bulunan polis, Polat Recidance'in güvenlik kamerası görüntülerine el koyarak incelemeye aldı. Güvenlik görevlileri, olaydan sonra kaçan şahısların hemen taksiye binerek uzaklaştıklarını söylediler. Polis cinayeti işleyen kişi ve yanında bulunanların Edremit'in üç korumasının olmadığı bir zamanda olayı gerçekleştirdiklerini belirledi. Olaya karıştığı öne sürülen Dündar Kılıç'ın kızı Uğur Çakıcı'nın daha önceki eşinden olan Onur Özbizerdik yakalanarak gözaltına alındı. Olay sırasında odada bulunduğu ileri sürülen Hasan Heybetli'de gözaltına alındı. Olayla ilgili olduğu belirlenen 2 kadın da aranıyor.

Cinayeti görmedim, silah sesi duydum

Zanlı Onur Özbizerdik'in "dayı" diye hitabettiği ünlü kabadayı Hasan Heybetli'nin polise verdiği ifadede, "Ben Nişantaşı'nda Altan Bilardo'da oturuyordum. Akşam saat 20.00 sıralarında Onur Özbizerdik beni aradı ve beni Polat Recidence'ye çağırdı. Ben de gittim. Bülent Zara, Onur Özbizerdik ve Mehmet Fatih Erdem biraz içtik. Bu sırada onlar içki ile birlikte kokain de aldılar. Bir ara masada kadın yüzünden tartışma çıktı. Ben, (Tartışma devam edecekse ben çıkıyorum) dedim ve çıktım. Kimin ateş ettiğini görmedim ama silah sesini duydum" dediği öğrenildi. Cinayet sırasında tetiği Dündar Dılıç'ın torunu Onur Özbizerdik'in çektiği bildirildi.

Dündar Kılıç'ın torunu ve Alaaddin Çakıcı'nın öldürülen eşi Uğur Çakıcı'nın oğlu olan Onur Özbizerdik, İtalya'da 15 yıl cezaevinde yatan Oflu İsmail lakabıyla tanınan İsmail Hacı Süleymanoğlu'na yakınlığıyla biliniyor. 20 yaşında olmasına rağmen Özbizerdik, bir çok olaya karıştı ve yargılandı.

Magnum'u masaya bırakıp gitmiş

Özbizerdik'in 22. kattaki 124 nolu odaya yanındaki Magnum'la çıktığı ve 6 mermi alan silahı Erdemit'in üzerine boşalttıktan sonra salondaki masaya bıraktığı öğrenildi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış
    ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÖNE ÇIKANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İlke Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0532 261 34 89