• BIST 9885.19
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 19 °C
  • Diyarbakır 27 °C
  • Ankara 26 °C
  • İzmir 22 °C
  • Berlin 13 °C

Rezidans cinayeti tam bir bilmece

Rezidans cinayeti tam bir bilmece
Tutuklanan Onur Özbizerdik, Hasan Heybetli ve Bülent Zara’nın mahkemeye beyan ettikleri mal varlıkları da şaşırttı. Buna göre üçü arasında 2 milyon lira ile en zenginleri Zara.

  Polat Tower’ın 22. katındaki cinayet, zanlıların ifadelerine göre tam bir bilmece.

Müteahhit Fatih Edremit’in (52) Fulya’daki Polat Tower Residence’ın 22. katındaki ofisinde öldürülmesiyle ilgili tutuklanan Onur Özbizerdik, Hasan Heybetli ve Bülent Zara, mahkemedeki ifadelerinde de birbirlerini suçladı. 3 şüphelinin mal beyanları da şaşırttı. Hasan Heybetli 500 bin lira, Bülent Zara 2 milyon lira, Onur Özbizerdik ise 1 milyon lira tutarında malı olduğunu beyan etti. Şişli Nöbetçi Asliye Ceza Mahkemesi’nde 5.5 saat ifade veren Özbizerdik, Heybetli ve Zara, kuvvetli suç şüphesi, kaçma ve delilleri yok, tanık ve mağdura baskı girişiminde bulunma olasılığı nedeniyle tutuklandı. Şüphelilerin, mahkeme ifadeleri şöyle:

Zara: Heybetli vurdu

Hepimiz içki ve kokain içtik. Onur Özbizerdik’in kız arkadaşı ile ilgili konuşmalar geçti. Fatih Ağabey bana, ‘Bülentciğim 5-10 dakika izin ver, yan odaya geç’ dedi. Yan odadayken kırılan bir bardak sesi duydum. Ortamı sakinleştirmek için tekrar odaya geri döndüm. Hasan Ağabey ile Fatih Ağabey arasında eve gidip gitmeme konusunda konuşmalar geçti. Fatih Ağabey, Heybetli’ye ‘Neden eve gidiyorsun?’ dedi. Aralarında bir bakışma oldu. Hasan Ağabey belinden çıkarttığı silahla 4-5 el ateş etti. Kapıdan çıkarken, Hasan Ağabey elindeki silahı bana vermek istedi. Ben de kabul etmedim.

Heybetli: Vurmadım

Fatih Edremit kız arkadaş meselesi yüzünden Onur Özbizerdik’le konuştu. Onur ısrarla ‘kız arkadaşı mevzusunu kapatalım’ dedi. Fatih, Bülent’in yan odaya geçmesini istedi. Fatih, Bülent’e ceza vereceğini söyledi. Onur da Bülent’in kendi yanında çalıştığını, cezasını ancak kendisinin verebileceğini söyledi. Fatih elini beline götürdü. Elindeki viski şişesini masaya vurup kırdı. Ben bu ortamda durmayacağımı söyledim. Kapıyı açmaya çalışırken iki el silah sesi duydum. Asansöre binmek üzereyken Onur yanıma geldi. İçerden 3-4 el silah sesi daha geldi. Biz Onur’la asansöre bindik. Fatih’i kimin öldürdüğünü görmedim. Ben öldürmedim.

Özbizerdik: Silah Heybetli’nin

Cinayet sırasında kesinlikle üzerimde silah yoktu. Hasan Heybetli kendisinin asansöre bindiği sırada silah seslerinin geldiğini iddia etmektedir. Ancak asansörde silah bulunmuştur. Ben sadece bunu söylüyorum. Başka da birşey söylemiyorum. Tahliyemi istiyorum.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış
    ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÖNE ÇIKANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İlke Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0532 261 34 89