• BIST 9716.77
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 15 °C
  • Diyarbakır 16 °C
  • Ankara 17 °C
  • İzmir 14 °C
  • Berlin 5 °C

Mavi Marmara Kurtlar Vadisi'nde

Mavi Marmara Kurtlar Vadisi'nde
Kurtlar Vadisi Filistin'nde Mavi Marmara gemisinin de yer alması için İHH'yla gereken görüşmenin yapıldığı öğrenildi.

Merakla beklenen Kurtlar Vadisi’nin 4. filminin negatifleri yandı. Yeni çekimler yapılacağı için, vizyon tarihi daha önce 5 Kasım olarak açıklanan filmin seyirciyle buluşması gecikebilir.

Kurtlar Vadisi Irak, Muro ve Gladio’dan sonra, 5 Kasım’da vizyona girmesi beklenen serinin 4. filmi Filistin'in başına talihsiz bir olay geldi. Filmin bir bölümüne ait negatiflerin yandığı, bu nedenle film ekibinin yeniden çekime gireceği açıklandı.

Pana Film’den Bahadır Özdener, kazayı ve bundan sonrasını anlattı:

"Bu olay, Türkiye’de bazı işlerin gayri ciddi yapılması nedeniyle başımıza geldi. Bu kadar çetrefilli ve aksiyon sahnesi olan bir filmin başına gelmesi de ayrı bir talihsizlik. Adana’da 50 derece sıcakta çalışan ekip, aynı sahneler için yeniden sahaya çıkacak. Ama, fedakar arkadaşlarımız üstesinden geleceklerdir."

Olayın neden kaynaklandığını araştırdıklarını söyleyen Özdener, "Sorun, film materyallerini ve banyo edilmesini sağlayan ekipmanları veren film şirketi Kodak’tan ya da bu işi yapan Türk firmasından kaynaklanıyor" dedi.

Film için zor şartlarda çalışıldığını ve baştan bir Filisitin yaptığını söyleyen Özdener, "Büyük aksiyon sahneleri var ama biz söylenmiyoruz ve işimize bakıyoruz. Allah daha beterinden korusun. Ayrıca, yüzümün güldüğüne bakmayın; maliyet artacak ama bundan daha önemlisi, büyük meblalar olsa da, çalışanların motivasyonunun yeniden sağlaması ve onların toparlanması olacak. Ayrıca eminim ki filmi daha iyi çekecekler" şeklinde konuştu.

MAVİ MARMARA DA OLABİLİR?

Özdener, İsrail’in saldırısıyla 9 kişinin hayatını kaybettiği Mavi Marmara gemisinin kiralanmasıyla ilgili haberlere de, "Arkadaşlarımız İHH ile görüştüler. Sağolsunlar, onlar da film nedeniyle mutlular.

Gemi, yakın zamana kadar İsrail’in elindeydi. Şu anda soruşturma sürüyor. Eğer savcılığın incelemeleri çekim tarihi olan Eylül ortalarına kadar tamamlanabilirse, hedefimiz Mavi Marmara’yı ölümsüzleştirmek. Bunun olacağını zannediyorum" dedi.

KASIM RİSKE GİRİYOR

Özdener, filmin bir bölümünü banyoda yanmasıyla vizyon tarihinde gecikme olup olmayacağı konusunda da, "Çekimleri tamamlamadan bir şey söylemek güç. Ama sanırım 5 Kasım riske giriyor. Net tarihi, çekimler bittiğinde, uzun ve çileli olan teknik kısım da hesaplanarak açıklanacak. 5 Kasım mı yoksa başka bir tarih mi olacak o zaman karar vereceğiz" şeklinde konuştu.

SERİ DEVAM EDECEK GİBİ

"Bin kere de yansa milyon kere de çekmek zorunda kalsak, bu filmi çekip vizyona sokacağız" diyen Özdener, serinin devamıyla ilgili de, "Pusu televizyonda devam ediyor. Ayrıca dünyada da büyük yankılar uyandırıyor. 30’a yakın ülkede izleyicisi var. Keşke bu bölgede çatışmalar bitse de, biz anlatacak başka hikayeler bulsak. Ama bu sürdükçe, biz bu serileri daha çoğaltırız diye düşünüyoruz" ifadelerini kullandı.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış
    ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÖNE ÇIKANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İlke Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0532 261 34 89