• BIST 9486.56
  • Altın 4240.437
  • Dolar 39.2653
  • Euro 44.8273
  • İstanbul 26 °C
  • Diyarbakır 32 °C
  • Ankara 27 °C
  • İzmir 30 °C
  • Berlin 20 °C

Limon yüzleri güldürecek

Limon yüzleri güldürecek
2 limonun kabuğunu soyup kabuklarını 2 çorba kaşığı suyun içinde 3 dakika bekletin. Robotta püre halinde ezin ve canlandırıcı maske olarak kullanın.

Antiseptik ve sıkılaştırıcı etkisi olan limon ile hazırlayacağınız maske yüzünüzü güldürecek.

2 limonun kabuğunu soyup kabuklarını 2 çorba kaşığı suyun içinde 3 dakika bekletin. Robotta püre halinde ezin ve canlandırıcı maske olarak kullanın.

Temizlenmiş cildinize pamukla sürüp birkaç dakika bekleyin. Ilık suyla yıkayıp havlu ile kurulayın ve ardından günlük nemlendiricinizi sürün. Sıkılaştırıcı ve mikropları öldürücü özellikler taşıyan limon, bol su içerdiği için toksinlerin vücuttan atılımını sağlıyor.

Zengin C vitamini deposu olduğu için cildi dış etkenlerden koruyup cilt hücrelerinin yenilenmesine katkıda bulunuyor.

Etiketler: ,
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış
    ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÖNE ÇIKANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İlke Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0532 261 34 89