• BIST 9783.4
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 23 °C
  • Diyarbakır 25 °C
  • Ankara 24 °C
  • İzmir 23 °C
  • Berlin 6 °C

Kewell'dan Arda'ya 'git' tavsiyesi

Kewell'dan Arda'ya 'git' tavsiyesi
Avustralyalı yıldız, Kaptan'a şu mesajı verdi: "Eğer kendinizi en iyilerle kıyaslamak istiyorsanız İngiltere, İtalya ve İspanya'da kendinize şans tanımanız gerekiyor."

Avustralyalı yıldız, "Bu konuda yorum yapmam taraftar açısından tehlikeli bir konu" diye espri yaptı, ardından Kaptan'a şu mesajı verdi: "Eğer kendinizi en iyilerle kıyaslamak istiyorsanız İngiltere, İtalya ve İspanya'da kendinize şans tanımanız gerekiyor."

Galatasaray'ın Avustralyalı futbolcusu Harry Kewell, takım arkadaşı Arda'ya Avrupa'nın üst düzey liglerine gitmesini tavsiye etti. Kewell, Futbol Federasyonu'nun yayın organında yer alan röportajında, Arda'nın yurt dışına gidip gitmemesi ile ilgili fikrini belirtmeyeceğini kaydederek bunu söylemesinin taraftarlar açısından tehlikeli bir konu olduğu şeklinde espri yaptı. Arda'nın, kariyerinin dönüm noktası olabilecek dönemlerinden birini yaşadığını anlatan Kewell, "Ancak şunu söylemem gerekiyor; eğer kendinizi en iyilerle kıyaslamak istiyorsanız, en iyiler arasında olmak istiyorsanız, oralara gitmeniz gerekiyor. İngiltere, İspanya ya da İtalya'da kendinize şans tanımanız gerekiyor" diyerek dolaylı tavsiyede bulundu.

Derbiyi iyi pazarlamalısınız

İngiltere Premier Lig'in dünyada en fazla izlenen ve değere sahip olan lig olduğunu kaydeden Kewell, "Hangi ülke olursanız olun, ne kadar iyi bir lig organize ederseniz edin orası futbolun kalbi. Orası başka bir dünya. Ama bu sizin güçlü ve iyi bir lig organize edemeyeceğiniz anlamına gelmez" dedi. Kewell, "Orada M. United-Liverpool derbisi varsa sizin de belki de dünyanın en büyük derbisi olan G.Saray-F.Bahçe derbiniz var. Bunu iyi pazarlamanız lazım" ifadelerini kullandı.

Kewell ile yeni sözleşme

G.Saray yönetimi, sakatlığı nedeniyle ameliyat olan ve Şubat sonunda takımla çalışmalara başlayacak Avustralyalı futbolcu Kewell ile yeni sezon için 1+1 yıllık sözleşme imzalayacak.

G.Saray benim için yeniden doğuş oldu

Kewell, Türkiye'ye gelmeden önce bazı çekincelerinin olduğunu belirterek, "Hatta menajerim ilk teklifi söylediğinde çekinmiştim. Ama şimdi durum farklı. Türkiye'de olduğum ilk günden bu yana her şeyden çok keyif alıyorum. Benim için adeta yeniden bir doğuş oldu" diye konuştu.

Rijkaard için oynarken büyük keyif alıyorum

Liverpool'a gittiğinde Rafael Benitez gibi çok değerli bir teknik adamla çalışma fırsatı olduğunu anlatan Kewell, Rijkaard hakkında da "Futbolcuyken de idollerimden biri olan bir teknik adamla çalışıyorum. Ben onun için futbol oynarken çok keyif alıyorum, onun futbola bakış açısını ve yaklaşımını çok seviyorum" diye görüş belirtti.

Neill çok yönlü futbolcu Tiger Woods'a hayranım

Yıldız futbolcu, takıma yeni katılan vatandaşı Neill için de, "Buraya gelmesine çok sevindim. Beni aradığında da buraya gelmesinin harika olacağını söylemiştim. Eminim takıma da çok yararlı olacaktır. Zaten kariyeri boyunca kalitesini ispat etmiş, tecrübeli bir savunmacı. Farklı özellikleri olan çok yönlü bir futbolcu" diye konuştu.

Etiketler: ,
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış
    ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÖNE ÇIKANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İlke Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0532 261 34 89