• BIST 10591.98
  • Altın 4406.931
  • Dolar 40.4414
  • Euro 47.615
  • İstanbul 27 °C
  • Diyarbakır 32 °C
  • Ankara 27 °C
  • İzmir 33 °C
  • Berlin 18 °C

Kevin Costner da açılımı destekliyor!

Kevin Costner da açılımı destekliyor!
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Edibe Sözen, Hollywood yıldızı Kevin Costner'ın "demokratik açılım" çalışmalarına tam destek verdiğini söyledi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Edibe Sözen, Hollywood yıldızı Kevin Costner'ın "demokratik açılım" çalışmalarına tam destek verdiğini söyledi. Sözen, Costner'ın kendilerine verdiği desteği yazılı açıklamayla duyurdu!

Son günlerde Türkiye ve dünya kamuoyunda yoğun bir şekilde tartışılan demokratik açılım konusundaki gelişmeleri Costner'ın da izlediğini bildiren Sözen, "Costner, AK Parti Tanıtım ve Medya Başkanlığı ile temas kurarak, 'Türkiye'nin demokratikleşmesi ve insan haklarına verdiği değerin yeni bir ifadesi olan demokratik açılımı candan desteklediğini' söyledi. Demokratik açılım konusunda desteklerini dile getiren Costner'ı 3 Ekim'de AK Parti Büyük Kongresi'ne davet ettik. Ancak ünlü aktör Avrupa turnesinden dolayı çok arzu ettiği halde o tarihte Türkiye'ye gelmesinin mümkün olmadığını ifade etti" dedi.

Sözen, AK Parti Kongresi'ne gelemeyecek olan Costner'ın bunun yerine 16 Ekim'de Türkiye'ye gelmeyi planladığını ve Türkiye'ye geldiğinde demokratik açılıma desteğiyle ilgili "net mesajlar" vereceğini söyledi.

  • Yorumlar 1
  • Facebook Yorumları
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış
    ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    • botan beyi24 Eylül 2009 Perşembe 00:52....

      bir sen eksiktin =)

      Yanıtla (0) (0)
Diğer Haberler
ÖNE ÇIKANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İlke Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0532 261 34 89