• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 14 °C
  • Diyarbakır 23 °C
  • Ankara 18 °C
  • İzmir 16 °C
  • Berlin 7 °C

Kartal'a evlat kurşunu

Kartal'a evlat kurşunu
Spor Toto Süper Lig'de Beşiktaş, Ankaragücü'ne 1-0 yenilirken galibiyet özlemini 3 maça çıkardı. Siyah-beyazlıları yıkan isim ise eski Beşiktaşlı Serdar Özkan'dı...

Spor Toto Süper Lig'de 21. hafta mücadelesinde seyircisiz maçta Ankaragücü Beşiktaş ile karşı karşıya geldi. Quaresma ve Guti'nin yokluğuna bir de maçın seyircisiz olması eklenince siyah-beyazlılar maça konsantre olmakta zorlandı. Henüz 1. dakikada Serdar Özkan'ın golüne engel olamayan Beşiktaş, maçtan 1-0 yenik ayrılmak zorunda kaldı. Siyah beyazlılar böylece Bucaspor maçı sonrası oynadığı 3 lig maçından da galibiyet çıkartamamış oldu.

Maça Ankaragücü çok hızlı başladı. Ankara ekibi henüz 1. dakikada golü buldu. Sağ kanattan gelişen atakta Sapara ceza sahasına güzel bir orta yaptı, Serdar Özkan da aynı güzellikle bir voleyle topu ağlara yolladı ve takımını 1-0 öne geçirdi. Bu dakikadan sonra Beşiktaş beraberlik golünü bulmak için saldırırken, Ankaragücü hızlı gelişen kontrataklarla etkili olmaya çalıştı.

İlk yarı boyunca istediklerini yapamayan Beşiktaş karşısında Ankaragücü Serdar Özkan ve Sapara'yla gole yaklaştı ancak ikinci golü bulmayı başaramadı.

İkinci yarı Beşiktaş çok etkili başladı. 55. dakikada İsmail Köybaşı'nın uzaktan güzel şutunda kaleci Bora gole izin vermedi. 60. dakikada bu kez Serdar Özkan kendisinin ve takımının 2. golüne çok yaklaştı. Sol kanattan ceza sahasına giren ve şık bir çalımla rakibinden sıyrılan Serdar'ın vuruşunda top az farkla auta çıktı. Seyircisiz maç olması nedeniyle konsantre olmakta zorlanan Beşiktaş, rakibinin üstüne çok adamla gitti. Son dakikalarda Ernst, Bobo ve Nobre'yle önemli gol pozisyonlarından yararlanamayan siyah-beyazlılar maçtan 1-0 yenilgiyle ayrılmak zorunda kaldı.

Beşiktaş Guti'nin olmadığı bir maçta yine puan kaybederken, ikinci yarıda %76'lık oranla topa sahip olsa da gol atamadı. Siyah-beyazlılarda Almeida etkisiz görünürken, İbrahim Üzülmez ilk yarıdaki oyunuyla taraftarlarını üzdü. Ankaragücü'nde ise Beşiktaş altyapısından yetişen Serdar Özkan, uzun süre sonra bu kadar etkili oynarken, attığı golle de eski takımını yıkan isim oldu.

ANKARAGÜCÜ: 1 - BEŞİKTAŞ: 0
Stat: 19 Mayıs
Hakemler: Özgür Yankaya, Baki Tuncay Akkın, Mehmet Can Hanoğlu

Ankaragücü: Bora, Mehmet, Aydın, Zewlakow, Murat, Rajnoch, Gabric (Dk. 81 Doğan), Sapara (Dk. 90 Orhan), Adem, Serdar, Sestak (Dk. 67 Özgür)

Beşiktaş: Hakan, Ekrem (Dk. 73 Ernst), Sivok, İbrahim Toraman, İbrahim Üzülmez (Dk. 46 İsmail), Fernandes, Aurelio, Hilbert, Nobre, Simao, Almeida (Dk. 65 Bobo)

Gol: Dk. 1 Serdar (Ankaragücü)
Sarı kartlar: Dk. 63 Sapara (Ankaragücü), Dk. 88 İsmail (Beşiktaş)

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış
    ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÖNE ÇIKANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İlke Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0532 261 34 89