• BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İstanbul 12 °C
  • Diyarbakır 15 °C
  • Ankara 14 °C
  • İzmir 14 °C
  • Berlin 11 °C

Kartal kupada '0' çekti!

Kartal kupada '0' çekti!
Son 6 resmi maçını kazanamayan siyah-beyazlılarda, bu kötü istatistik Olimpiyat Stadı'ndaki mücadeleden sonra 7'ye çıktı.

Son 6 resmi maçını kazanamayan siyah-beyazlılarda, bu kötü istatistik Olimpiyat Stadı'ndaki mücadeleden sonra 7'ye çıktı. Beşiktaş, haftaya ligde de kapışacağı İstanbul Büyükşehir Belediyespor karşısında kötü sinyaller verdi. 90 dakikayı pozisyona girmeden bitiren Kartal, grupta 0 puan çekti, son randevuya çıkmadan kupaya havlu attı

Türkiye Kupası D Grubu 4. hafta maçında Beşiktaş, Olimpiyat Stadı'nda İstanbul Büyükşehir Belediyespor'a 1-0 yenilerek veda etti. Gruptaki ilk 2 maçını kaybederek puansız son sırada bulunan kupanın son şampiyonu Beşiktaş, maçın ilk bölümünde kötü bir sutbol sergilerken son bölümde ise baskısını artırdı. 36. dakikada Beşiktaş gole çok yaklaştı. Bobo sol çaprazda topla buluştu, bekletmeden kaleye sert vurdu ve kaleci Hasagic son anda topu köşeden kornere çeldi. 39'da ceza sahası içine yapılan ortaya Holosko kafayla altıpas içine indirdi. Fink son anda ayağının ucuyla topa vurdu, üst direkten döndü.

10513

49'da Efe ile duvar pası yapan İskender, ceza sahasında kaleci Ramazan ile karşı karşıya kaldı. Sağ köşeye vurarak topu Beşiktaş ağlarına yolladı: 1-0. 69'da Tello'nun sağdan kullandığı korner atışında ceza sahası içindeki hiçbir Beşiktaşlı dokunamazken top kaleci Hasagiç'te kaldı. 70'te İstanbul Belediyespor atağında Serhat sağ kanattan ceza sahası içine ortasını yaptı ama savunma topu uzaklaştırdı. 71'de Serdar'ın soldan ortasında top ceza sahasında Serhat'ın koluna çarpınca Beşiktaşlılar hakeme koştu. Ancak hakem 'devam' dedi. Maç bu sonuçla biterken son şampiyon 3 maçını da kaybederek kupaya veda etti.

Koridorda kavga!

Beşiktaş'ın kupadan elenmesinin tescillendiği maç sonrası iki takım futbolcuları arasında soyunma koridorunda gerilim yaşandı. Maç içinde birçok pozisyonda birbirlerine centilmenlik dışı hareketlerde bulunan Beşiktaşlı İbrahim Kaş ve İstanbul Büyükşehir Belediyespor'dan Gökhan Süzen karşılaşmanın bitiş düdüğüyle birlikte tartışmayı soyunma odası koridorlarına kadar taşıdı. Maçın sona ermesiyle birlikte saha içinde Beşiktaşlı Serdar Özkan ile İstanbul Büyükşehir Belediyespor'dan Gökhan Süzen arasında tartışma yaşandı. İki futbolcu birbirinin üzerine yürürken, soyunma odasına doğru giden koridorda ikili arasındaki gerilim tırmandı. İlk önce İbrahim Kaş, Gökhan Süzen'e arkasından yaklaşarak yumruk attı. Daha sonra Serdar Özkan da kavgaya karıştı. İki takım oyuncuları ve güvenlik görevleri araya girerek olayın daha da büyümesini engelledi. Koridordaki olaylara tanıklık eden maçın gözlemcisi olayları raporuna yazdı.

Olimpiyat yaramıyor

Beşiktaş, Olimpiyat Stadı'nda İstanbul Büyükşehir Belediyespor'la oynadığı maçları kazanamıyor. Rakibiyle bu statta 4 kez karşılaşan siyah-beyazlılar 2 beraberlik 2 yenilgi aldı. Dünkü mağlubiyet Beşiktaş'ın galibiyete hasret kaldığı 47. gün oldu. Siyah-beyazlılar, üst üste kazanamama serisini 7 maça çıkardı.

Fink bitiremedi

Sakatlığı nedeniyle Kasımpaşa maçında oynamayan Fink, dün ilk 11'de sahaya çıktı. Sakatlığı nükseden Alman futbolcu, 2. yarıda yerini Nihat'a bıraktı. Antalya kampıda Nobre ile girdiği ikili mücadelede sağ ayağına darbe alan ve sağ dizinde ödem oluşan Sivok, darbeye dayalı özel bir bandajla sahada yerini aldı.

İyi haberle geldi

Sakatlığı nedeniyle bir süre ülkesinde tedavi olan Beşiktaş'ın Arjantinli oyuncusu Delgado dün İstanbul'a geldi. Delgado, ne zaman forma giyebileceği sorusuna, “Kendimi iyi hissediyorum. Sağlığım yerinde. Önümüzdeki hafta oynayabilirim” yanıtını verdi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış
    ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÖNE ÇIKANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İlke Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0532 261 34 89