• BIST 9915.62
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 18 °C
  • Diyarbakır 25 °C
  • Ankara 26 °C
  • İzmir 22 °C
  • Berlin 14 °C

Kartal kükredi Kanarya yıkıldı

Kartal kükredi Kanarya yıkıldı
13. haftaya en yakın rakibinin 3 puan önünde giren Fenerbahçe, 3-0'lık Beşiktaş yenilgisiyle yıkıldı.

13. haftaya en yakın rakibinin 3 puan önünde giren Fenerbahçe, 3-0'lık Beşiktaş yenilgisiyle yıkıldı. Beşiktaş, farkı 4'e indirirken Fenerbahçe, son 3 deplasmanda kabus yaşadı. Ligde 11 maçta 7 gol yiyen Fenerbahçe'nin kalesi, derbide ise çöktü.

Fenerbahçe, Turkcell Süper Lig'de Beşiktaş yenilgisiyle (3-0) büyük bir şok yaşadı. Ligde 13. haftaya en yakın rakibi Galatasaray ile arasında 3 puan farkla önde giren sarı-lacivertliler, siyah-beyazlı ekip karşısında aldığı yenilgiyle adeta sarsıldı.

Sarı-lacivertlilerin aldığı bu yenilgiyle puanı 31'de kalırken, Beşiktaş ile 7 olan puan farkı 4'e düştü. 

11 MAÇTA 7 GOL, 1 MAÇTA 3 GOL

Ligde Beşiktaş maçından önce çıktığı 11 mücadelede toplam 7 gol yiyen Fenerbahçe kalesi, derbi maçta adeta çöktü.

Beşiktaş'ın 3 golüne engel olamayan sarı-lacivertliler, büyük bir düşüş yaşadı ve Fenerbahçe, bu sezon resmi maçlarda kalesinde ilk kez 3 gol gördü.

8083

SON 3 DEPLASMAN PUAN KAYIPLARIYLA DOLU

Fenerbahçe, ligde çıktığı son 3 deplasman maçında puanlar yitirdi. Ligin 9. haftasında Gaziantepspor'a deplasmanda 2-1 yitiren sarı-lacivertliler, 11. hafta mücadelesinde yine rakip sahada Kayserispor ile 1-1 berabere kaldı.

Fenerbahçe, Beşiktaş karşısında da bu akşam 3-0'lık yenilgiden kurtulamadı.

Bu arada, maçın ikinci yarısında yardımcı hakeme ifadeleri nedeniyle kırmızı kartla oyun dışında kalan Kazım cezalı duruma düştü. Kazım, bu sezon ligde 4 sarı karta ulaştığı için bir maçta forma giyememişti.

Fenerbahçe'de, cezası nedeniyle bu maçta forma giyemeyen Bilica'dan sonra Kazım da cezalı duruma düştü.

15 GÜNLÜK ARA YARAMADI

Ligde 12. haftayı Ankaraspor ligden düşürüldüğü için maç yapmadan geçen Fenerbahçe'ye, 15 günlük ara yaramamdı.

8084

Beşiktaş maçından önceki son resmi maçını 5 Kasım'da UEFA Avrupa Ligi'nde Steaua Bükreş ile yaparak 3-1 kazanan sarı-lacivertli ekip, bu maçtan 15 gün sonra çıktığı Beşiktaş derbisinde 3-0 yenilmekten kurtulamadı.

DAUM'DAN İLK YARIDA HAKEM KARARLARINA TEPKİ

Fenerbahçe Teknik Direktörü Christoph Daum, derbi maçta ilk yarıda hakemin birçok kararına tepki gösterdi.

Kimi pozisyonlarda futbolcularına yapılan hareketlerin faul olduğunu savunan Alman teknik adam, sık sık kulübesinden çıkarak tepkisini hareketleriyle gösterdi.

EMRE, DOS SANTOS İLE TARTIŞTI

Fenerbahçe'nin agresif futbolcusu Emre Belözoğlu, Beşiktaş karşısında ilk yarıda takım arkadaşı Dos Santos ile tartıştı.

Brezilyalı futbolcunun üzerine yürüyen Emre'yi, Roberto Carlos ve Cristian tutarlarken, iki futbolcu arasında yaşanacak gerginlik takım arkadaşları tarafından büyümeden önlendi.

Emre, geçen sezon BJK İnönü Stadı'ndaki maçta takım arkadaşlarından Deivid ile tartışma yaşamıştı.

EMRE ÇIKMAK İSTEDİ, LUGANO ''KAL'' DEDİ

Maçın 53. dakikasında sakatlanan Emre oyundan çıkmak isteyince, takım arkadaşı Lugano yanına dek gelerek sahada kalmasını istedi.

Sakatlandığını belirtip yedek kulübesine kendisinin değiştirilmesini isteyen Emre'nin yanına gelen Lugano, yerine girecek oyuncu hazırlanana dek sahada kalmasını isterken, ikili arasında yaşanan bu diyaloğun ardından Fenerbahçe kalesinde ilk golü gördü, daha sonra da Emre'nin yerine Vederson oyuna dahil edildi.

TARAFTARLAR, YENİLGİYE KARŞIN DESTEK VERDİLER

Fenerbahçeli taraftarlar, takımlarının Beşiktaş karşısında aldığı 3-0'lık farklı skorlu yenilgiye karşın futbolculara destek verdiler.

Maç sonunda futbolcuları bulundukları tribüne çağıran taraftarlar, toplu halde kendilerine doğru giden futbolculara, ''Yenilsen de yensen de taraftarın seninle'' biçiminde tezahürat yapıp alkışlayarak soyunma odasına gönderdiler.

EMRE TEPKİSİ

Maçın hakemi Fırat Aydınus ilk yarıyı bitiren düdüğünün ardından Fenerbahçeli Kazım ve Beşiktaşlı Serdar Özkan'ı yanına çağırarak, maç içinde tartışan iki futbolcuya uyarıda bulundu. Beşiktaşlı taraftarlar Fenerbahçeli futbolcu Emre'ye tepki gösterdi. İlk yarının bitiminde soyunma odasına giderken sarı-lacivertli takım futbolcusu için ''Katil Emre'' biçiminde tezahüratlar yapan siyah-beyazlı taraftarlar, Emre ikinci yarı için sahaya çıktığında da aynı tezahüratı sürdürdüler.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış
    ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÖNE ÇIKANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İlke Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0532 261 34 89