• BIST 9800.22
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 24 °C
  • Diyarbakır 27 °C
  • Ankara 25 °C
  • İzmir 24 °C
  • Berlin 6 °C

Kara Kartal'a 'Acılı Antep'

Kara Kartal'a 'Acılı Antep'
Beşiktaş, Ziraat Türkiye Kupasında, Bank Asya 1. Lig ekiplerinden Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'a 1-0 mağlup oldu.

Beşiktaş, Ziraat Türkiye Kupasında, Bank Asya 1. Lig ekiplerinden Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'a 1-0 mağlup oldu.

Ziraat Türkiye Kupası’nda Gaziantep Kamil Ocak Stadında oynanan maçta Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile Beşiktaş karşı karşıya geldi.

Karşılaşma 26’ncı dakikada Eren’in attığı golle ev sahibi ekibin 1-0 üstünlüğü ile sona erdi.

Bu sonuçla B grubunda Gaziantep Büyükşehir Belediyespor puanını 3’e çıkardı ve averajla ikinci sıraya yerleşti. Beşiktaş’ın puanı ise 0.

İlk Yarı

4. dakikada, Quaresma’nın sol kanattan ortasına penaltı noktası üzerinde yükselen Bobo’nun kafa vuruşunda top kaleci Kazım’ın ellerinde kaldı.

6. dakikada, kaleci Cenk’in kalesini terk etmesinin ardından Kenan topu Ramazan’a kazandırdı. Bu futbolcunun bekletmeden vuruşunda meşin yuvarlak kalenin üzerinden auta çıktı.

22416

16. dakikada, Quaresma kaleciyle karşı karşıya pozisyonda ayağının dışıyla topu kaleye gönderdi. Ancak meşin yuvarlak direğin dibinden dışarı çıktı.

20. dakikada, ceza sahası sağ çaprazında topla buluşan Nihat, ortadaki Bobo’ya pasını attı. Araya giren savunma topu kornere gönderdi.

GOL:26. dakikada ani gelişen Gaziantep Büyükşehir Belediyespor atağında, Beşiktaş savunmasından seken topu Eren Özen ceza sahası dışında kontrol etti. Ayağının içi ile çok sert bir vuruş yapan Eren Özen topu Cenk’in bakışları arasında filelere gönderdi: 1-0.

36. dakikada, Beşiktaş savunmasının arkasına atılan uzun topta, Kenan’dan önce davranan Cenk kalesinden çıkarak topu taca atarak tehlikeyi önledi.

44. dakikada, Quaresma şık çalımlarla ceza sahasına girdi. Kale sahasına yaklaştığı sırada savunmada Cihan araya girdi ve topu ayağından alarak tehlikeyi önledi.

İlk yarı 1-0 ev sahibi ekibin üstünlüğü ile sona erdi.

İkinci Yarı

50. dakikada, sol kanattan rakiplerini geçerek çizgiye inen Quaresma’nın vuruşunda meşin yuvarlak auta çıktı.

71. dakikada, sol çaprazda topla buluşan Quaresma dar açıdan kaleye sert vurdu. Kazım üzerine gelen topu mükemmel bir refleksle kornere tokatladı.

75. dakikada, korner atışında savunmadan seken top son olarak Quaresma’nın önünde kaldı. Bu futbolcunun uzaktan sert şutunda top auta çıktı.

22417

76. dakikada, Holosko sağ kanattandan Bobo’ya pas vermek istedi ancak Erkam Reçmen araya girerek mutlak tehlikeyi önledi.

77. dakikada, Beşiktaş savunmasındaki hatayı iyi değerlendiren Serdar Deliktaş, İbrahim Toraman’a rağmen şutunu çekti. Cenk ani bir refleksle topu kontrol etti.

78. dakikada, Beşiktaş mutlak bir gol pozisyonundan daha faydalanamadı. Bu dakikada, Hilbert kale sahası önünde müsait durumda bulunan Quaresma’ya pas verdi. Eren Özen, Quaresma’nın pozisyonunu bozarak tehlikeyi uzaklaştırdı.

Karşılaşma Gaziantep Büyükşehir Belediyespor’un 1-0 üstünlüğü ile sona erdi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış
    ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÖNE ÇIKANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İlke Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0532 261 34 89