• BIST 9878.09
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 18 °C
  • Diyarbakır 30 °C
  • Ankara 27 °C
  • İzmir 25 °C
  • Berlin 13 °C

Kadıköy'de perde seyircisiz açılıyor

Kadıköy'de perde seyircisiz açılıyor
Geçen sezonun son haftasında şampiyonluğu dramatik bir şekilde kaybeden F.Bahçe, bugün Kadıköy'de ligin ilk maçına seyircisiz olarak çıkıyor.

Sarı-Lacivertliler, bu sezon yeni ismiyle mücadele edecek olan Medical Park Antalyaspor'u Şükrü Saracoğlu'nda mağlup ederek lige 3 puanla başlamak istiyor.

Geçtiğimiz sezonun son haftasında Trabzonspor'la Kadıköy'de 1-1 berabere kalarak şampiyonluğu Bursaspor'a kaptıran Fenerbahçe, üç ay sonra yine sahne alıyor. Sarı-Lacivertliler, geçen sezondan kalan cezası nedeniyle seyircisiz oynayacağı maçta Medical Park Antalyaspor'u Şükrü Saracoğlu Stadı'nda ağırlayacak. Saat 21.45'te başlayacak maçı hakem Bülent Yıldırım yönetecek.

Yeni teknik direktörü Aykut Kocaman önderliğinde lige galibiyetle başlamayı hedefleyen Fenerbahçe, aynı zamanda geçtiğimiz sezonun son maçında yaşadığı travmanın da izlerini silmek istiyor. Sarı-Lacivertliler'de yeni transferlerden Issair Dia'nın sakatlığı sebebiyle forma giyemeyeceği öğrenildi. Buna karşılık sezon öncesi sakatlıkları bulunan bazı futbolcuların iyileşmesi Aykut Kocaman'ın kadro kurma konusunda alternatiflerini çoğalttı. Sarı-Lacivertli savunmanın önemli ismi Lugano, ülkesinin milli takımıyla çıktığı maçta durumunun düzeldiğini gösterirken, Uruguaylı futbolcu görev verilmesi durumunda sahadaki yerini alacak. A2 takımıyla yapılan hazırlık maçında 90 dakika forma giyen Mehmet Topuz ve Özer de Kocaman için özellikle performansından çok da memnun kalmadığı orta alan için önemli alternatif oluşturuyor.

Bu arada Spor Toto Süper Lig'de 2010-2011 sezonunu yarın Medical Park Antalyaspor ile cezası nedeniyle seyircisiz yapacağı maçla açacak Sarı-Lacivertliler, bugüne kadar seyircisiz çıktığı 7 maçta 4 galibiyet, 2 beraberlik, 1 de yenilgi aldı. Seyircisiz oynadığı ilk 2 maçta sahadan beraberliklerle ayrılan Sarı-Lacivertliler, sonraki 3 maçta kazanırken, geçen sezon üst üste yaptığı iki maçta 1'er galibiyet ve mağlubiyet elde etti.

Şifo tarihe geçiyor

Medical Antalyaspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, bugünkü Fenerbahçe maçıyla Kırmızı-Beyazlı kulübün tarihine geçiyor. 'Şifo Mehmet' lakaplı genç teknik adam, bugünkü maçın başlama düdüğü ile birlikte Antalyaspor'un tarihinde üst üste üçüncü sezonu gören ilk ve tek teknik direktör olacak. Antalyaspor'da daha önce Adnan Dinçer, Metin Ünal, Yılmaz Vural gibi isimler üst üste iki sezon görev almışlardı. Kırmızı-Beyazlı ekipte geride kalan iki sezonda Süper Lig'de sahaya çıktığı 60 maçta 24 galibiyet, 22 beraberlik 21 mağlubiyet elde eden Mehmet Özdilek, Spor Toto Süper Lig'de Antalyaspor tarihinin en başarılı teknik direktörü konumunda bulunuyor.

MUHTEMEL KADROLAR

FENERBAHÇE:

Volkan Demirel, Gökhan Gönül, Bilica, Lugano, Andre Santos, Emre Belözoğlu, Baroni, Stoch, Özer (Mehmet Topuz), Alex, Gökhan Ünal (Semih)

MEDİCAL PARK ANTALYASPOR:

Polat, Erkan, Tuna, Radeljiç, İlkem, Ertuğrul, Proment, Deniz, Zitouni, Necati, Tita

SAAT: 21.45

STAT: Şükrü Saracoğlu

HAKEM: Bülent Yıldırım

Yayın: Lig TV

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış
    ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÖNE ÇIKANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İlke Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0532 261 34 89