• BIST 10045.74
  • Altın 2408.633
  • Dolar 32.4682
  • Euro 34.6612
  • İstanbul 16 °C
  • Diyarbakır 23 °C
  • Ankara 18 °C
  • İzmir 25 °C
  • Berlin 27 °C

Kaçırılan kızını TV'de görünce!..

Kaçırılan kızını TV'de görünce!..
Televizyonda gördüğü hırsız eski karısı, kucağındaki de kaçırılan kızı çıktı. İstanbul Tuzla'da güvenlik kamerasına yansıyan soygun anı bambaşka bir olayı ortaya çıkardı.

Televizyonda gördüğü hırsız eski karısı, kucağındaki de kaçırılan kızı çıktı. İstanbul Tuzla'da güvenlik kamerasına yansıyan soygun anı bambaşka bir olayı ortaya çıkardı. Bir baba boşandığı eşinin ailesi tarafından kaçırılan 3 yaşındaki kızına, bu görüntüler sayesinde kavuştu.

İstanbul Asayiş Şube Müdürlüğü tarafından başlatılan projeli çalışma sonucunda Türkiye genelinde yankesicilik yaptığı belirlenen birbirleri ile bağlantılı 3 farklı çeteye yapılan teknik ve fiziki takip sonucu 15 ayrı ile düzenlenen operasyonda , 26’sı kadın 4’ü çocuk 52 kişi gözaltına alınmıştı.

Bu operasyonun ardından dün emniyette gelen Gökhan Y. adlı genç ilginç bir olayın ortaya çıkmasına neden oldu.

Polise gelen Gökhan Y., gözaltına alınan Funda Y. adlı azılı hırsızın kendisinin eski eşi olduğunu belirterek, "Velayeti bende olan 3 yaşındaki kızımı Funda ve ailesi bir ay önce kaçırdı. Onları bir aydır arıyordum bulamıyordum. Dün televizyon ve gazetelerde Funda'nın fotoğraflarını gördüm. Kızım da onun yanındaydı. Kızımı almak istiyorum" dedi.

Üniversite mezunu olan Gökhan Y., azılı hırsız Funda Y. ile evlenmesiyle başlayan hayat hikayesini polis ekiplerine anlattı.

Sabıkalı bir hırsız olduğundan habersiz İstanbul Maltepe'de lisede tanıştığı Funda Y. ile 2006 yılında Bodrum'da yaşarken tekrar karşılaştıklarını belirten Gökhan Y., "Onunla kaçarak evlendik. Evlendiğimde hırsız olduğunu bilmiyordum. Ailesi ile doğru dürüst tanışmamıştım. Ailesi tanımam halinde değişeceğimi söylemişti. Bir süre sonra ailesini tanıyınca şok oldum. Bu arada bir kızımız oldu. O zaman kendisinin ve ailesinin azılı hırsız olduklarını öğrendim. Benden habersiz hırsızlık olaylarına gidiyorlarmış. Hemen boşanma davası açtım. Hakim tek celsede boşadı ve kızımın velayetini bana verdi" dedi.

Boşandıktan sonra eski eşinin hırsızlık yaparken görüntülerinin televizyonlarda yayınlandığını anlatan Gökhan Y. "Tuzla'da bir kuyumcu hırsızlığı olmuştu. Tesadüfen televizyonda kamera görüntülerini izledim. Bir erkek 3 kişi kuyumcuda hırsızlık yaparken güvenlik kamarası çekmiş. polis bunların kim olduğunu araştırıyor diye yayınlandı. Görüntüyü görünce şok oldum. Onlardan biri benim eski eşim Funda, diğeri kız kardeşi, erkek de ağabeyleriydi. Hemen polisi aradım durumu bildirdim" şeklinde konuştu.

Mahkemenin verdiği karara uyarak kızının annesini görmesine izin verdiğini belirten Gökhan Y., “Bir ay önce ailesi kızımı kaçırdı. Onları aramama rağmen bulamadım. Polise şikayetçi oldum. Basına çıkan operasyon haberi üzerine kızıma kavuştum" ifadelerini kullandı.

Kızını nezarethaneden alan baba Gökhan Y., basın mensuplarının soruları üzerine başından geçenleri kısaca anlatarak kızını bir hastaneye götüreceğini söyleyerek ayrıldı.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış
    ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÖNE ÇIKANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İlke Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0532 261 34 89