• BIST 9645.02
  • Altın 2416.205
  • Dolar 32.5833
  • Euro 34.8133
  • İstanbul 23 °C
  • Diyarbakır 27 °C
  • Ankara 25 °C
  • İzmir 29 °C
  • Berlin 11 °C

İşte Cem'in saklandığı bağ evi

İşte Cem'in saklandığı bağ evi
Münevver Karabulut'un polise teslim olan katil zanlısı Cem Garipoğlu, 190 gün boyunca bu evde saklandı.Bir bavul içerisinde çöp konteynırına atılan...

Başı gövdesinden testereyle ayrılarak bir bavul içerisinde çöp konteynırına atılan Münevver Karabulut cinayetinin katil zanlısı Cem Garipoğlu'nun 190 gün boyunca bu bağ evinde saklandığı iddia edildi.

AĞAÇLAR EVİ ÖRTÜYOR

Cem Garipoğlu'nun kaldığı bağ evi Çorlu Sarılar Köyü'nde bulunuyor. Köyün 5 km uzağında yer alan ve köy göletinin hemen kenarındaki bağ evinin etrafı çitlerle çevrili. Eve ancak zincirlenmiş çit kapısını geçerek girilebiliyor. Gölet manzaralı evin etrafında ise herhangi bir konut bulunmuyor. Evin etrafını çevreleyen uzun ağaçlar evin dışarıdan görülebilmesine imkan vermiyor. Tek katlı beyaz renkli evin önünde bir adet köpek kulübesi de mevcut. Bağevinden şüphe duyduklarını ancak ihbarda bulunmaktan çekindiklerini belirten köylüler, daha önceden de bu evde mafyavari kişilerin birilerini sakladığını söyledi.

SELE KAPILACAKTI

Yakalanma korkusuyla hiç dışarı çıkmayan Garipoğlu'nun teslim olmasında Marmara Bölgesi'nde yaşanan sel felaketinin de etkisi olduğu ortaya çıktı. Tekirdağ'ı da vuran selden sonra Cem saklandığı bu evi değiştirmek zorunda kalıyor ve İstanbul'a daha yakın bir yere yerleşiyor. Cem'i bağ evinde saklayan Ahmet isimli kişi sel sonrasında Garipoğlu'nu başka bir adrese taşımak zorunda kaldı. 190 gün boyunca bağ evinde yaşayan Cem, göletin taşmasıyla İstanbul'daki bir adrese zorunlu bir nakil gerçekleştirdi.

4751

KİM BU AHMET?

Cem Garipoğlu'nun 197 günlük kaçışındaki gizemli ismin odağında olduğu ileri sürülen Ahmet isimli kişinin asker emeklisi olduğu ve Garipoğlu şirketler grubunda yöneticilik yaptığı iddia edildi. İddialara göre Ahmet isimli şahıs polisten kaçış serüveninde tüm planları yapan kişiydi. Ahmet isimli şahsın Garipoğlu'nu Tekirdağ'daki bağ evine getiren kişi olduğu belirtiliyor. Cem Garipoğlu'nun amcası ile Süreyya Karabulut arasında aracılık yaptığı ileri sürülen yerel gazeteci Cemil Baran da aynı iddialarda bulundu. Baran, aralarında Cem'in amcası Hayyam Garipoğlu'nun da bulunduğu 3 kişinin yanısıra terörist başı Öcalan'ın Türkiye'ye getirilişinde görev alan bordo bereli 'Ahmet' adlı bir subayın da polis tarafından gözaltına alınacağını öne sürdü.

TESLİMDEN 1 HAFTA ÖNCE İSTANBUL'DAYDI

Cem Garipoğlu'nun teslim olmasından bir hafta önce İstanbul'da bir adreste gizlendiği öne sürüldü. Sel felaketiyle birlikte bölgeye güvenlik güçlerinin geleceğini hesaplayan Cem'in tanınma riskine karşı acilen ikematgah değişikliğine gittiği sanılıyor. Polisin, Cem Garipoğlu'nu saklayan kişi veya kişilerin yaptığı telefon görüşmelerinden bu bilgiye ulaştığı ancak adres tespiti gerçekleştiremediği belirtiliyor.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış
    ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÖNE ÇIKANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İlke Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0532 261 34 89