• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 23 °C
  • Diyarbakır 23 °C
  • Ankara 27 °C
  • İzmir 25 °C
  • Berlin 7 °C

İşte bugünün gazete manşetleri

İşte bugünün gazete manşetleri
Arınç'ın evinin öününde krokilerle yakalanann iki subay'ın darbeye teşebbüs ve kamu görevlisine suikast suçlamasıyla tutuklama talebinde bulunulduğu ortaya çıktı.

Arınç'ın evinin öününde krokilerle yakalanann iki subay ve Albay Yusuf Akal için darbeye teşebbüs ve kamu görevlisine suikast planlama suçlamasıyla tutuklama talebinde bulunulduğu ortaya çıktı.

YENİ ŞAFAK:
Suçun adı suikasy ve darbe girişimi

Başbakan Yardımcısı ve Devlet Bakanı Bülent Arınç'ın evinin önünde krokilerle yakalanann iki subay ve Albay Yusuf Akal için darbeye teşebbüs ve kamu görevlisine suikast planlama suçlamasıyla tutuklama talebinde bulunulduğu ortaya çıktı.

AKŞAM:
Kozmik oda müze olsun

12 Eylül'de Kirazlıdere'deki Dil Okulu'nda aylarca tutuklu kalan Kültür Bakanı Günay, kozmik odanın aranmasıyla bir dönemin kapandığını söyledi.

BUGÜN:
Silemeyince yok etmişler

Arınç'a suikast şüphesiyle gözaltına alınan iki subayla ilgili soruşturmada yeni bir skandal yaşandı. Seferberlik Tektik Kurulu'ndaki aramada 6 bilgisayarın kaçırıldığı belirlendi.

CUMHURİYET:
'TSK'ye haksızlık'

Lüzumsuz yakıştırmalar Ankara Seferberlik Bölge Başkanlığı'ndaki incelemeleri değerlendiren Cumhurbaşkanı Gül, “Konuşurken, yazarken üslup kaçırılıyor. TSK ile ilgili tasvip etmediğim yazılar çıkıyor. Lüzumsuz, haksız yakıştırmalar yapılıyor” dedi. Kurumların haksız yere yıpratılmaması gerektiğini vurgulayan Gül, Gaffar Okkan suikastı ile ilgili iddialara da tepki gösterdi.

HABERTÜRK:
'Suikast' değil hükümeti yıkma

Arınç'a suikast iddiasıyla gözaltında tutulan üç subaya, 'Hükümet yıkma' suçlaması yapıldı.

HÜRRİYET:
'TSK'ya haksız yaklaşımdan rahatsızım"

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, son günlerde Türk Silahlı Kuvvetleri ile ilgili tasvip etmediği yazılar çıktığını belirterek, "Kurumlar haksız yere yıprtaılmamalı" dedi.

MİLLİ GAZETE:
Bari üstlerini de kapatın

Bir buçuk milyon Filistinlinin yaşadığı açık hava hapishanesi görünümündeki Gazze, Siyonist zulmün üstüne şimdi de Mısır'ın zulmü ile karşı karşıya. Gazze'nin hayat damarı olan Refah sınırındaki tüneller, Mısır tarafında başlatılan çelik duvarlarla kapatılacak. Filistinliler, yaşamak için soluk borusu olarak gördükleri tünellerin kapatılması halinde Gazze'nin İsrail'in insafına terkedilen bir mezarlık haline geleceğini haykırıyor.

MİLLİYET:
IMF imzası çok yakın

Aylardır ekonomi gündeminden inmeyen "IMF ile anlaşma" konusunda sona gelindi. Erdoğan, "Türkiye'nin şartları kabul edildi" dedi.

POSTA:
'Köstebek kurmay albay'

Bülent Arınç'a suikast iddiaları üzerine gözaltına alınan Seferberlik ve Tetkik Ankara Bölge Başkanlığı'nda görevli 3 subaya savcılar "Arınç'ın evinin etrafında ne yapıyordunuz?" diye sordu. Subaylar, "Dışarıya bilgi sızdırıldığından şüphelendiğimiz Karacı Kurmay Albayı izliyorduk" dedi. Subaylar albayın adını da verdi.

RADİKAL:
'Köstebek' bir albaymış

Savcılar sordu: 'Arınç'ın evinin etrafında ne yapılıyordu?' Askerler yanıtladı: 'Bilgi sızdırıldığından şüphelenilen kurmay albay hakkında bilgi topluyorduk'

SABAH:
Alara'ya yeni bir Uzan şoku

Cem Uzan, Fransa'dan verdiği talimatla Çubuklu'daki villada tek eşya bırakmayınca Alara Uzan dondu kaldı.

STAR:
Yargıya açık müdahale

Genelkurmay 'aramalar yasal' dedi. Bir gün sonra 'gördüğü lüzum üzerine' yazılı açıklama yapan HSYK üyesi Ertosun “Yasal değil, aramayı yargılama aşamasında heyet yapar” iddiasında bulundu.

TAKVİM:
Yatarak kazanan Türk

Onu dolar milyarderleri tanıyor. Dünyanın en büyük yat tersanelerine sipariş veriyor. Yat, kızaktayken 20-40 milyon dolar karla satıyor...

TARAF:
Kirazlıdere'nin kozmik Şahin'i

Ergenekon sanığı İbrahim Şahin'den çıkan gizli belgelerde Kirazlıdere'ye ait boş eğitim sertifikaları ve krokiler de var.

TERCÜMAN:
2010'a korkuyla kaygıyla giriyoruz

Dünyanın yeni yıla iyimserlikle girdiğini belirten Demirel, "Türkiye'de ise korku, kaygı, endişe ve huzursuzluk var. Ülke bunu haketmiyor" dedi.

VAKİT:
İtalya da böyle kurtuldu

İtalya'da “Temiz Eller” operasyonunu yürüten savcılar, “girilemez” denilen “kozmik odalar”a girmişler ve ancak ondan sonra, İtalya'yı Gladio yapılanmasından temizlemişlerdi... Şimdi, Türkiye'de de aynı süreç yaşanıyor.

VATAN:
Kartuşlu savunma

Subaylar, 'yutmaya çalıştıkları' iddia edilen krokiyle ilgili şu savunmayı yaptı: “Seferberlik Bölge Başkanlığı'na alınan bilgisayar yazıcısının kartuşu bozuk çıktı. Krokiyi kartuş almaya gidecek şoför olan ere, Cevizlidere Caddesi'ndeki bilgisayar mağazasının yerini göstermek için çizdik.”

ZAMAN:
Herkes hukuka riayet edecek

Devletin zirvesine suikast iddiasıyla başlatılan soruşturma sürecinin ve kozmik odadki aramayı değerlendiren Cumhurbaşkanı Gül, önemli mesajlar verdi...

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış
    ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
  • Ekşi Sözlük’e erişim engeli kaldırıldı03 Mart 2023 Cuma 10:13
  • Ekşi Sözlük'e erişim engeli getirildi22 Şubat 2023 Çarşamba 11:28
  • Şahan Gökbakar'dan 'sesi kısan' TRT Haber'e tepki11 Şubat 2023 Cumartesi 22:47
  • Sözcü TV yayın hayatına başlıyor21 Ocak 2023 Cumartesi 12:38
  • Halk TV'de üst düzey istifalar07 Ocak 2023 Cumartesi 23:01
  • RTÜK’ten kanallara ‘Kılıçdaroğlu’ cezası30 Mayıs 2022 Pazartesi 13:43
  • TV100'den Metin Özkan kararı23 Şubat 2022 Çarşamba 17:11
  • VOA’dan RTÜK kararına itiraz: Tek amacı sansür uygulamak23 Şubat 2022 Çarşamba 15:40
  • Rusya Deutsche Welle'yi yasakladı03 Şubat 2022 Perşembe 18:28
  • RTÜK’ten TELE1 ve FOX TV’ye ceza24 Ocak 2022 Pazartesi 15:21
  • ÖNE ÇIKANLAR
    Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İlke Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0532 261 34 89