• BIST 9464.73
  • Altın 2488.762
  • Dolar 32.5953
  • Euro 34.7965
  • İstanbul 15 °C
  • Diyarbakır 26 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 23 °C
  • Berlin 8 °C

İnönü'de buluşalım: 0-0

İnönü'de buluşalım: 0-0
Beşiktaş, Manchester United ve CSKA Moskova yenilgileriyle başladığı Şampiyonlar Ligi grubunda ilk puanını Almanya'da Wolfsburg'tan aldı.

Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi B Grubu'ndaki üçüncü maçında Wolfsburg ile deplasmanda 0-0 berabere kalarak ilk puanını aldı.

Beşiktaş, Manchester United ve CSKA Moskova yenilgileriyle başladığı Şampiyonlar Ligi grubunda ilk puanını Almanya'da Wolfsburg ile golsüz berabere kalarak aldı.

Siyah-beyazlı takım, son 16 dakikayı bir kişi eksik oynayan Bundesliga şampiyonu karşısında net gol fırsatları yakalayamasa da başa baş bir mücadele sonunda puanla tanıştı.

Grubun diğer maçında Manchester United deplasmanda CSKA Moskova'yı Antonio Valencia'nın bitime dört dakika kala attığı golle yenerek üçüncü maçından da kayıpsız çıktı.

United'ın dokuz puanla zirvede yer aldığı grupta Wolfsburg dört puanla ikinci. CSKA'nın üç ve Beşiktaş'ın bir puanı var. Dördüncü maçlarda Beşiktaş Wolfsburg'u, Manchester United da CSKA'yı ağırlayacak.

Volkswagen Arena'da 26 bin kişinin izlediği maçta ilk tehlikeyi evsahibi yarattı. 9. dakikada soldan ceza sahasına yapılan ortaya Dzeko kafayı vurdu, top üst ağlarda kaldı.

11. dakikada soldan Tello'nun kullandığı kornerde ceza sahası dışına açılan topa Nihat gelişine vurdu, savunmadan seken topa İbrahim Kaş penaltı noktası üzerinde vurdu, kaleci yatarak meşin yuvarlağı kontrol etti.

14. dakika içinde soldan gelişen üst üste iki atakta Rüştü rakip oyuncuların şutlarında gole izin vermedi.

40. dakikada İbrahim Kaş'ın hatası sonucu ceza sahasına sol çaprazdan giren Dzeko'nun vuruşunda top Rüştü'de kaldı.

44. dakikada Misimovic'in pasıyla ceza sahası içinde sağ çaprazda buluşan Grafite'nin yerden şutunda meşin yuvarlak yan ağlarda kaldı.

50. dakikada Wolfsburg çok önemli bir fırsatı kullanamadı. Ceza sahası içinde bir anda boşta kalan topu son olarak Gentner'in boş kaleye yolladı, Sivok'a çarpan meşin yuvarlak kornere çıktı.

52. dakikada Gentner'in pasıyla ceza sahası sol çaprazında buluşan Dzeko'nun vuruşu Ferrari'den döndü. Bosnalı forvet bir kez daha vurdu, top bu kez yan direkten dışarı çıktı.

57. dakikada Hasebe'nin ceza sahasının hemen dışından çektiği şutta top farklı şekilde auta gitti.

61. dakikada ceza sahası sağ çaprazına atılan pası Nihat sıfırdan ortaya çevirdi, top kalecide kaldı.

65. dakikada hızlı gelişen Beşiktaş atağında Ernst'in ara pasıyla soldan ceza sahasına giren Nihat'ın şutunda Madlung'a çarpan top kornere çıktı.

70. dakikada Misimovic'in soldan ceza sahası içine kullandığı serbest atışta kimsenin dokunamadığı top yerden sekerek kaleye yöneldi, Rüştü bu topu kontrol etti.

74. dakikada Wolfsburg 10 kişi kaldı. Beşiktaş ceza sahası içinde pozisyon almaya çalışan Grafite İbrahim Kaş'ın yüzüne vurunca hakem Rosetti tereddütsüz kırmızı kartını çıkardı.

81. dakikada Nihat'ın ceza sahası dışından çektiği şutta top auta gitti. Aynı dakika içinde Mustafa Denizli ilk değişiklik hakkını Tello'nun yerine Tabata ile kullandı.

86. dakikada Misimovic'in yaklaşık 30 metreden kullandığı frikikte top üstten çok az farkla dışarı gitti.

Kalan dakikalar gol getirmedi ve Mustafa Denizli teknik direktörlük kariyerinde ilk kez bir Şampiyonlar Ligi maçından puanla ayrılmış oldu.

Wolfsburg: Benaglio, Schafer, Ricardo Costa, Josue, Hasebe (67 Dejagah), Madlung, Misimovic, Riether, Gentner, Dzeko, Grafite

Beşiktaş: Rüşrü, İbrahim Kaş, Sivok, Ferrari, İbrahim Üzülmez, Ekrem, Ernst, Fink (87 Uğur İnceman), Tello (81 Tabata), Bobo (88 Nobre), Nihat

Kırmızı kart: 74 Grafite

Sarı kart: İbrahim Üzülmez

Hakem: Roberto Rosetti (İtalya)

Stat: Volkswagen Arena

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış
    ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÖNE ÇIKANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İlke Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0532 261 34 89