• BIST 10167.26
  • Altın 4271.629
  • Dolar 40.011
  • Euro 47.046
  • İstanbul 21 °C
  • Diyarbakır 24 °C
  • Ankara 19 °C
  • İzmir 23 °C
  • Berlin 16 °C

Halil Altıntop Schalke'den gönderilecek

Halil Altıntop Schalke'den gönderilecek
Bild gazetesinde yer alan haberde, mali sorunlar çeken FC SChalke 04'ün pahalı olan kadrosunu azaltacağı ifade edildi.

Almanya Birinci Futbol Ligi takımlarından FC Schalke 04'ün teknik direktörü Felix Magath'ın, Halil Altıntop'un da bulunduğu 8 yıldız oyuncusunu gelecek sezon takımdan göndermek istediği belirtildi.

Bild gazetesinde yer alan haberde, mali sorunlar çeken FC SChalke 04'ün pahalı olan kadrosunu azaltacağı ifade edildi.

Magath, oyuncu giderlerini düşürmek istediklerini ve kaleci Manuel Neuer'in dışında diğer oyuncuların satılabileceğini kaydetti.

Gönderilecek oyuncuların başında, yıllık ücreti 3,8 milyon Avro olan Kevin Kuranyi'nin yer aldığı ifade edilen haberde, yıllık 2,5 milyon Avro kazanan ve değeri yaklaşık 4 milyon Avro olan Halil'in de gönderilecek oyuncular listesinde olduğu belirtildi.

Haberde, Gerald Asamoah, Levan Kobiashivili, İvan Rakitic, Vicente Sanchez, Albert Streit ve Rafinha'nın da bu listede yer aldıkları kaydedildi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış
    ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÖNE ÇIKANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İlke Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0532 261 34 89